A legjobb azonban a nyomtatványok kitöltése... :-)))
Ügyfél neve: ez ugye tök jól szokott menni mindenkinek. Nincs vele gond.
Azonosító okmány száma: Ide is beírják amit kell.
Azonosító okmány típusa: Na ez már sok egy picit...vajon mit is kell ide írni?
anyja neve: na ezzel azért nem szokott gond lenni.
címe: na itt azért már gond szokot lenni...Meg szokták kérdezni, hogy: "Az anyám címe?" Minek az maguknak...? :-)))
Aláírás: És tessék mondani ide a nevemet írjam, vagy aláírjak?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na szóval ezek azok amik nem is biztos hogy hiányoznak... :-)) Drága ügyfelek... :-)))
Kata: Így mondtad? Hogy benyalta a kártyádat? :-)))) Ez jó. Eddig a megette volt a kedvencem, de ez se nem rossz, kicsit pikánsabb. :-)))
Hiába na tavasz van...megkívánta a kártyádat.
Kutatok az agyamban, de most nem jut eszembe egy jó ügyfélsztori sem, pedig füzetben vezetjük ám őket, bent a bankban...Némelyik olyan, hogy őrület...miket nem mondanak az emberek.. :-)))
Emlékszem egyszer egy idős bácsi megkérdezte a biztonsági őrtől, hogy hova lehet itt KÖPNI?.... :-)
Volt aki megkérdezte tőlem, hogy hol találhatna egy bankot....?(Miközben épp felvette a nyugdíját.. :-))
Aztán volt, hogy nem volt elég pénz a kasszámban, szóltam az ügyfélnek, hogy kicsit várni kell, hozok kp-t. Erre ő megkérdezte, hogy akkor én most átmegyek a POSTÁRA? :-)))
Na de ezek nem az igaziak... De azért remélem mosolyogtok picit... :-))
na, jól kimérgelődtem magam, hülye otp bankomat benyalta a kártyámat, naná hogy az ügyeletes call-centeres nem tudott segíteni, csak a sok fölösleges várakoztatásukkal meg muzsikálásukkal leszedett 700 ft-ot a mobilomról is, de annyira süket szegény csajszi amiket magyarázott, nem is mondom, ááááá
mindenesetre a bankomnál letiltattam a kártyámat
lehet, hogy azt a címet kellett volna adnom neki..............."sikeresnek"...
mert ahová ő írta "sikeres üzletkötői karrierjét"stb.... oda nem akartam, persze nem bántó szádékkel írtam!!!!!!!!!
Csak Csajok