Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
nem írtam azt hogy eltűnik nyom nélkül azt írtam hogy se híre se hamva nem lesz a járványnak persze nektek járvány az is, ami most van magyarországon - lehet százszor leírtam: ez egy uv érzékeny vírus, ami le fog gyengülni nyáron. sokkal kevésbé fog terjedni és sokkal enyhébb panaszokat okoz, ha egyáltalán el nem tűnik semmilyen vírus, az nagyon de nagyon ritka, hogy egyáltalán nem lesz kimutatható, talán nincs is ilyen az uv természetes fertőtlenítő, a levegőt, a felületeket megtisztítja azt is leírtam, hogy a sivatagban is ki lehet mutatni, mert ez egy légúti vírus mindenhol ott van az északi sarkon is és? jó is az ausztrál példa na, mire jutott a vírus ausztráliában? ha nincs a világhisztéria, fel sem tűnik nekik kíváncsi lennék, ha holnap leszűrnék az összes valamikor járványt okozó vírusra a magyar populációt, mi lenne az eredmény szerintem nemzethalál a liszt mellett a só is elfogyna
hírek szerint na igen milyen hírek? kik írták? hol jelentek meg? na ez az, ami alapvetően megkülönbözteti a laikus átlagolvasót a többiektől egyébként pedig: folyamatosan azt írtátok ide, hogy összeomlik, sőt összeomlott svédország olaszország GB vissza lehet olvasni én nem láttam ilyet, de biztosan volt, hisz megírta valami internetes akármi
azt javaslom ne olvasd főleg, ha azt gondolod én bármilyen feltételezést tényként állítok ha vélelmezek valamit azt jelzem a tények pedig makacs dolgok, nem tudom, miben is tévedtem? szerintem komoly tévedésem nem volt... nem mintha lenne jelentősége engem egyedül a vakhit zavar de az nagyon - főleg, ha pusztán a félelmekből és az információk hiányából táplálkozik, ahogyan itt is látszik egyéb jelzőket megtartok magamnak nem szégyen másoktól tanulni és is azt teszem
Hoztak némi karantén-intézkedéseket, meg az okosabbja elkezdett maszkot hordani, talán ezért. Másképpen, pont azért hozták az intézkedéseket, hogy ne omoljon össze. Egyébként a hírek szerint New Yorkban és Lombardiában pl. azért elég necces volt a helyzet.
Ez egy fórum, ha ránézek, akkor óhatatlanul látom azt is, amit te írsz, ez van. Nem vagyok hívő, csak a tények érdekelnek, te vagy az, aki feltételezéseket ír folyamatosan. Pl. azt írtad, hogy nyáron eltűnik az UV sugárzás miatt, ennek van egy elég nagy valószínűsége, de csak valószínűség és sajnos van ellene is példa, Ausztrália elég napsütéses volt az utóbbi időben és mégis ott van a vírus. Nem fáj nekem semmi, de szerintem reflektálni kell arra, ha valaki tényként állít feltételezéseket.
"A statisztikával mindent be lehet bizonyítani. És az ellenkezőjét is" Ti egyébként azt mondtátok, hogy összeomlik az ellátás Sőt, GB-ben már össze is omlott Öregeket vesznek le a gépről Ezzel mi lett?
na igen tulajdonképpen most mindenki az almát hasonlítja össze a körtével a covid19 agyon van tesztelve mondjuk az influenzához képest ahogy írtam, senki sem tudja a covid indukáltnak mondott halálesetek közül mennyi volt az influenzás az egyetlen korrekt szám az icu lenne, ha korábban az összes icu-s influenzásról tudnánk, de nem tudunk ha tudnánk, hogy most mekkora a multifertőzött ezzel együtt tényszerűen nőtt az icu igénybevétele tehát a covid19 nem veszélytelen de nem is indokol ilyen válaszokat, az biztos nemcsak a svéd példa miatt hanem az icu összetétel ez, ami oktalanná teszi a gazdaságok leállítását de, ahogy írtam: ez egy politikai kérdés, és a jobb félni, mint megijedni elv érvényesül a tömegmédia segítségével helyzetbe hozott nép miatt
Érdekes dolog a statisztika . UK ( Egyesült Királyság ) már jó ideje , legalább 1-2 hete , a meggyógyultak száma nem változik , állandóan 344 . Hollandiában pedig 250 -en stagnál. Több ezer a lezárt eset és nincs újabb gyógyult ??? UK - ban 100 lezárt esetből 99 elhunyt és 1 meggyógyult. Hollandiában 100 lezárt esetből 95 elhunyt és 5 meggyógyult. Tudjuk , hogy UK - ban Károly trónörökös , Boris Johnson a miniszterelnök , illetve az egészségügyi miniszter is meggyógyult. Vajon ők a kivételek ? Hármuk meggyógyulására majdnem 300 haláleset jut ? Képtelenség szerintem , főleg annak tükrében , hogy pl : Németországban 100 lezárt esetből 5 elhunyt , 95 meggyógyult Ausztria 100 lezárt esetből 4 elhunyt , 96 meggyógyult. Ausztrália 100 lezárt esetből 2 elhunyt , 98 meggyógyult . Szélsőséges ,felfoghatatlan eltérések UK : 100 lezárt esetből 99 elhunyt , áll szemben Ausztrália : 100 lezárt esetből 2 elhunyt. Mellékszámítás : ( össz gyógyult + össz elhunyt ) + aktív eset = összes eset UK : X + 28.131 + 153.785 = 182.260 X = 344 gyógyultak száma változatlan jó ideje
Hollandia : X + 5.056 + 35.265 = 40.571 X = 250 gyógyultak száma változatlan jó ideje
Világos, nincs itt semmi, csak felfújta a média, szegény Trump is hiába ágált ellene, a média bedarálta. Látom magam előtt Putyint, ahogy otthon kesereg, hogy ha nem lenne ez a sok szabad orosz újság és tv, ami felfújta, akkor nem is lenne járvány. Egyedül a kis Kimnek volt esze, náluk nincs is semmiféle járvány.
azért mondom ahogy korábban írtam, a portán kívül máshol is felmerül, hogy oké, de akkor, mennyi is a hagyományos influenza szövődmény? nem lehet, hogy ahol relatíve sokan haltam meg, a flu vírus is aktív volt? most ezeket elkezdik nézni, mondjuk már szint emindegy de pl. könnyen lehet egy olyan adatfolyam, amiből kiderül, hogy a halottak nagy részénél az influenza is szerepet kapott, mert nem voltak beoltva ez csak egy lehetőség persze, de már kutatják
volt egy lefelé induló világgazdaság, amibe rengeteg pénzt kellett pumpálni volt egy jó alkalom, amit kihasználtak és ráadásul meg lehetett ágyazni a kínai típusú kontrollnak világszinten mobil követés miegymás? fél éve a jogvédők szétszedték volna, most meg szinte kérik és az is beigazolódott, hogy ugyan lesznek lejtmenetek, de a korlátlan pénz korszakának még sokáig nem lesz vége most is látunk egy szép V válságot, aztán valamilyen recessziót és újra fel - nincs más út, túl sok az ember, túl sok az ego ha nem pattan gyorsan háború lesz...lenne
a legnagyobb ember szerint nem lehet csak az időseket izolálni, mert az társadalmi feszültséghez végeredményben szavazatvesztéshez vezet amiben igaza is van ezért történik a terhek szétterítése és ez a legtöbb országban így van üzleti vírusra politikai válaszokat adnak
az egész addig és úgy tart, amíg a hírügynökségek akarják amit megír a reuters, a bloomberg azt hisz a nép és arra támad igénye honnan kapsz információt? na ugye és a kör bezárult totális média diktatúra van régi kommunikációs elmélet: a mass media már rég nem azt mondja meg, hogy miről gondolkodj, hanem azt is, hogy mit és ez hatékony, tudjuk miért lásd elmentek 100 kiló lisztet venni holott, ha észszerűen belegondolnak rájönnek, teljesen felesleges - ha erre szükség lenne teljesen mindegy...de azért vettek, behergelték a szomszédot és így tovább ps. mielőtt a svéd halálozási adatokkal jönne bárki, az statisztika, úgy számolom, ahogy akarom ráadásul: ha közben lezárják a gócokat, akkor a töredékére csökken
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live