Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 01. 24. 16:42

CNBC - Kivette az UPC!!!  

UPC csomagból kivették a CNBC-t dec. közepén.

Mostanra már igen-igen hiányzik, egy tőzsdésnek az a csatorna volt az alap.

UPC, tedd vissza!!!!!!!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 01. 25. 15:56
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
eko én csak álmodom a tvnetwork-ről.... Sz@r t-kábelem van, a tvnetwork fővezeték tőlem 70 méterre húzódik, de rácsatlakozni nem lehet (csak az adott utcában, illetve annak 50 méteres körzetében lehetek előfizető, asszem szerezek egy buldózert és rátolom a házat az útra hogy meglegyen az 50 méter).
Törölt felhasználó 2006. 01. 25. 15:49
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
a hászlör helyett!
Törölt felhasználó 2006. 01. 25. 15:35
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
ha érdekel, itt a bullshit-levél, amit a UPC-től kaptam:
>
>
>
Tisztelt GYŐRFI ZOLTÁN Úr!

A 2006. évben alkalmazni kívánt új a kábeltelevíziós szolgáltatásunk ügyében írott levelét kézhez kaptuk és nyilvántartásba vettük.

Sajnálattal tájékoztatjuk ugyanakkor, hogy Ön az észrevételei megtételére megadott - a hatályos Általános Szerződési Feltételek által szabályozott - 8 napos határidőt túllépte, így a levelében foglaltakkal nem áll módunkban érdemben foglalkozni.

Mindazonáltal szeretnénk tájékoztatni arról, hogy a kábeltelevíziós szolgáltatás tömeges szolgáltatás, melyet a természetéből fakadóan jelenleg sajnos nem lehetséges az egyéni igényeknek, ízléseknek, illetve anyagi lehetőségeknek megfelelően, teljesen személyre szabni. Sajnáljuk, hogy az Ön által kedvelt CNBC műsorcsatorna sugárzása szűnt meg és nem áll módunkban a megjelölt MOZAIK csatorna helyére biztosítani. Programcsomagjaink összeállítása, illetve módosítása során tisztában vagyunk azzal, hogy az összes ügyfelünk elvárásainak egyenként is, minden esetben tökéletesen megfelelő válogatást képtelenség elkészíteni, ezért csak arra törekedhettünk, hogy a többségi nézői igényeknek minél inkább megfelelhessünk. Ehhez egyaránt figyelembe veszünk felmérési eredményeket, a többségi nézői igények és a médiapiaci kínálat változásait, valamint szerződéses és gazdálkodási lehetőségeinket is. A programcsomag módosításra vonatkozó piackutatási eredményeket a link mok2005.pdf olvashat. A programkínálat összeállítását és módosítását minden esetben az erre vonatkozó jogszabályok és az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak betartásával végezzük.

Tudatában vagyunk, hogy a szolgáltatás jellegének megfelelően behatárolt műszaki lehetőségek miatt elkerülhetetlen, hogy a kínálat megváltozása egyes előfizetőinket esetleg kedvezőtlenül érintsen. Ugyanakkor arra törekszünk, hogy csatornaválasztékunkban előfizetőink többsége, köztük Ön és családjának tagjai is a nap bármely szakában egyre inkább mindannyian megtalálják a változatos érdeklődésüknek megfelelő televíziós programokat.

Amennyiben a fentiekkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatosan bármilyen kérdése van, várjuk e-mailen történő megkeresését az ugyfelszolgalat@upc.hu címen, vagy kérjük, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, a TeleUPC-hez a 1221-es, helyi tarifával hívható telefonszámon, ahol munkatársaink hétfőtől péntekig 7 és 21 óra között készséggel állnak a rendelkezésére.

Bízunk benne, hogy továbbra is előfizetőink között tudhatjuk, és kellemes televíziózást kívánhatunk Önnek.

Megértését megköszönve, tisztelettel:

Sváb Angéla
UPC Magyarország Kft.
osztályvezető
>
>
>
tudom...a piackutatási eredményekről szóló pdf pedig egyszerűen nevetséges.
Törölt felhasználó 2006. 01. 25. 14:19
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
Mivel kifutottál a 8 naposból érdemből nem tudnak veled foglalkozni?

Véletlenül, nem mi vagyunk az ügyfelek? Nem értünk van ez az egész?????

UPC! TEDD VISSZA A CNBC-T!!!!!!!!!!!!!!
Törölt felhasználó 2006. 01. 25. 13:48
Valóban nagyon silány (lett) a UPC, s pofátlanul emeli az árakat... ...de a TVNETWORK sem jobb... ...csak sajnos mindegyik monopolhelyzetben van, azaz csak azzal lehet tenni hatalmasságuk ellen, ha az ember minden szabálytalanságot bejelent a Hatóságnak, s akkor -a büntetések elkerülése érdekében- talán javul a szolgáltatás, hogy az előfizetők megelégedettebbek legyenek...
Törölt felhasználó 2006. 01. 25. 13:21
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Az EMKTV viszont a CNN-t vette ki.
Egyik rosszabb, mint a másik
Törölt felhasználó 2006. 01. 25. 10:21
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Így van, nevetséges, hogy gagyi csatornákkal töltik fel a programsávukat - nekem is kábelem van, és a CNBC alap volt. Írtam is nekik, de közölték, hogy mivel kifutottam a megszüntetéstől számított 8 napos határidőből, érdemben nem tudnak a problémámmal foglalkozni.
UPC - TEDD VISSZA!
Törölt felhasználó 2006. 01. 24. 22:25
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
de a UPC-nél volt, és egyszerűen nem értem, hogy miért vették ki!

CNBC-t vissza!!!!
Törölt felhasználó 2006. 01. 24. 18:54
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
"Mijaza Rádiómaci?"

A tévémaci párja. Még senki sem látta, mert ritka állatfaj. Onnan lehet felismerni, hogy Paprika Juliskát tart a kezében.

Amúgy pl. a Matávkábelnél eleve nem is volt CNBC - kell a hely a Romanticának, meg a többi kiváló programnak.

Ha kell a CNBC, vegyél egy analóg vagy egy digitális műholdvevőt (előbbi olcsóbb és jobb képet ad, utóbbival nagyobb a műsorválaszték és jövőbiztosabb)!
Törölt felhasználó 2006. 01. 24. 18:08
Előzmény: #2  bpmcwap
Nálunk paprikajancsi néven futott.
Mijaza Rádiómaci?
matgab 2006. 01. 24. 17:22
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Igen, igen vissza a Goldot!
És le a díjakkal, mert 3 év alatt csak úgy érzésre 30%-ot emeltek...!
Törölt felhasználó 2006. 01. 24. 17:18
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
de nekem kábelem van.
Vegyek hozzá directet is, az tényleg jó bolt lenne a UPC-nek!
Tegye vissza a kábelcsomagba!!!!
Törölt felhasználó 2006. 01. 24. 17:10
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Az UPC Direkten rajta van. 80-as csatorna.
bpmcwap
bpmcwap 2006. 01. 24. 16:49
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
na minnyá jon matgab hogy a hustlert is cseréljék vissza a goldra!!!:))
Én mindkettőt támogatom! ;)
Bár ami engem érdekelne igazán az a TV DEKO de sajna csak ajánlok vannak rajta müsor nincs,illetve csak ritkán... kevesebb ajánlo kéne és több musor!!!És lehetőleg adásszünet NÉLKÜL!!!Én leghamarabb is csak éjfél körül tudok TVt nézni, akkor meg má nincs adás...:((( Pedig ajánlok nélkul leadhatnák az egész napi musort(még ha csak 4-5musor megy is naponta...)!!!
Ja és a TV maci ismerkedjen meg végre egy rádio macival(aki lány lenne) és legyen nekik sok kis .... pfuuu hogy hivták azt a hegyessapkás izét amit mindig szorongatot... ???? most majdnem azt irtam hogy pirossapkás, de abban nem vagyok biztos mert feketefehér TVnk volt...

Topik gazda

Xeryus
4 3 2

aktív fórumozók

friss hírek További hírek