Ja, azt el is felejtettem, a többiben még ugye most lesznek a közgyűlések. amiatt is lehet kivárás. Utolsó kötésár
453
Utolsó kötés
1.831
Kötés ideje
9:53:53
az utóbbi pár hónapban az dívik. Egyébként új pletyka nincs, nem hallottam róla. A bejelentés nem pletyka. Arra már adták sokan. Azóta vissza is lehetett venni. Szerintem fel az irány, bár a réseket tölthetjük, de én úgy gondolom, majd csak ha visszajövünk értük.
Jó reggelt! Ebben biztos van igazság. Véglegesítené a jogi helyzetet. De amúgy mindegyik papírban várunk valamire. Itt a GVH-ra, az Opusban a Mészáros cégek apportjára (611ft-on), legalább az első megtörténhetne már, Appban a már bejelentett apportokra (igazából még semmi nem történt meg a bejelentések közül,csak a spar, több mint egy fél év volt a GVH jóváhagyás kb. másfél hónapja ) Konzumban is úgy emlékszem április vége a Hunguest Hotelek apport határideje. Szóval csomó mindent beáraztunk, amin még dolgoznak. Új bejelentésekre várunk. szvsz
Azt nézegettem, hogy a ML papírok jellemzően azonos görbét futottak be a választások óta: a választás másnapján nagy hype, aztán kisebb-nagyobb mértékű korrekció, majd kissé fel és aztán stagnálás. Azon gondolkodtam, hogy mi lehet az oka a mindegyik papírra érvényes kivárásnak, azonos mozgásnak?
Lehet, hogy lesz jobb magyarázatotok, mit nekem: én a május 8-i kormányalakulásra tippelek, hiszen az lesz a folytatás tényleges megerősítése (hasonlóan a konzum tulajdonszerzés sem a bejelentéskor valósul meg, hanem jóval később...). A kormányalakulást késleltetheti a mindenféle jogorvoslat. Talán ez magyarázhatja majd azt is, hogy a választást követő, de a kormányalakítást megelőző kgy miért nem mozgatja meg az árfolyamot.
CIGPANNONIA kitartók