Lesz ez meg iden a kibocsajtasi szinten.Itt mar reszvenyhigulastol nem kell tartanunk az viszont lehetseges,hogy Konzum tovabb noveli a reszesedeset. Nemzeti biztosito lesz :-) meg viccelodtem is ezzel regebben.
nincs rá pénzem, konzi nagyon drága, úgy persze lenne ha adogatnék el, nézd osztit ad app, cig, nem tudom, inkább ülök rajt, duplázok és nyugdíj...:) egyszerűbb, az lett volna a jó ha ciget adom mondjuk minimum 450-en és be opiba 525 körül, appom meg 757-től nullás, nem tudni mi a jó ebben a helyzetben....nyolván most opi, konzi a fő, aztán app és úgy a cig...
én is erstés vagyok, ez a nap poénja :) Ráadásul mindig az a biztos ami megtörtént, szerintem a blue-kra is pozitív hatással lesz, választási kockázat teljesen kiárazódott (pl ki tudja mit csinált volna egy Jobbik az Otp-vel), ha a blue-kra értették amit írtak.
Erste, üt: Ugyan az előrejelzések sima többséget jeleztek előre a Fidesznek, ezzel szemben – meglepetésre – kétharmad született harmadszorra is. Alapvetően a korábbi gazdaságpolitika folytatására számítunk, azaz szigorú kordában tartott költségvetésre, és támogató kamatpolitikára. Így a választások kapcsán nem várunk árfolyamhatást a piacon.
Jól van, hű vagy önmagadhoz :) csak a stopot rakd be most az 1x szvsz.. én a helyedben más papírokat is nézegetnék (Konzit is lehet venni pl), de Te tudod...
én is vettem még 180 darabra volt pénzem a számlán 465.5-ön, több pénzem tényleg nincs, amit be tudnék tenni, még esetleg a másik számlán 38 ezer. ft..:) állat vagyok...:D
Ha azt tartaná a nap végére, akkor roppant elégedett is lennék :) Most kell drukkolni, hogy a nemzetközi piacon a következő 1 hónapban ne legyen nagy gebasz, tartson ki a jó hangulat.
CIGPANNONIA kitartók