Nem adnak... Éppen akkor vették át a 'hatalmat' amikor vissza akarták tenni 100Ft-ra a részvény árát. (Gondolom az ismételt tőkeleszállítás miatt) Ez üzenet értékű volt számomra.
A kitalicskázás szvsz még nem aktuális. Előbb be kell húzni az állami szerződéseket, kiheverni az olasz sz..pást, megerősíteni a céget a választásokig. Reményre ad okot, hogy itt nem lehet olyan könnyen kiszervezni a zsíros munkákat mint az Opusban - bár nem lehetetlen - és a Lölö família tagjai maradnak az Opusban "vezetni". 4IG féle cégvezetést szeretnék itt is!
Mindenben az összeesküvést keresve: sztem direkt megvárták az MNB-s hírt, hogy ennek hatására páran dobják, felvásárolnak olcsón, majd kiderül, mégis lesz osztalék... :)
Nem igazán értem mit szerettél volna mondani. . A tények azok tények, az MNB ajánlása meg ajánlás, azaz nem kötelező erejű. Ha minden egyéb, működés szempontjából megkövetelt feltételt kielégítenek, nyugodtan fizethetnek osztalékot is akár. Vagy, mivel ez a 2020. évi osztalékkal kapcsolatos ajánlás, fizethetnek pl. 2019. után, az akkori eredmény terhére - arra ez az ajánlás már nem vonatkozik. Vagyis: ha akarják, nyugi, lesz osztalék. Én inkább attól tartok, szerintem igen reálisan, hogy az ML féle társaságnak más tervei vannak a nyereség elköltésére/megszerzésére/cégből való kinyerésére, amiből mi kisbüfik, nem nagyon fogunk részesülni.
CIGPANNONIA kitartók