Igen ezt meg Penteken csinaltam es ugygondolom,hogy Majus kozepeig mind a ketto opcio meg bejohet.Valamerre ki fog torni ebben a 2 hetben, eddig az oldalazas bejott eleg jol tartja magat.
péntek, 21:49#2178A haromszog csucsa Majus 14-re esik,addig folytatodhat az oldalazas itt 450-470ft korul,innen varhato egy kitores felfele 550ft iranyaba de mivel ott van meg az a franya res is igy azt az opciot sem zarhatjuk le 420ft-nal. https://invst.ly/7av51 Tovabbra is tartom ezt az opciot, talan a res betoltese elmarad es johet a kitores.Valahogy most jobban bizom ebben egy jo hirrel meg lesz tamogatva.
én is erstés vagyok de nekem működött most éppen. 460 az pech, de szerintem holnap vissza tudod venni 460-on... vagy tartsd a kp-t, hátha jön a medve piac, OTP esése intő jel lehet.
Pont nem kaptál akkor... z 465. 10 Ft-okat jól lehet keresni a papírral, de másban továbbra is jobb a napizási lehetőség sszvsz. ma meglepően jó lett a CIG, bár minimális forgalommal, de Konzum-Opus ellenére MLkedés volt, ez biztató.
Énis ezt várnám. A kérdés, hogy mikor akarják végre megindítani. Most azt várnám, hogy fellökik kb 520 körülig, de onnan sztem megint le akarják majd vinni, hogy még több embert kiszórjanak, akik 500 körül ültek bele, és alig várják, hogy legyen egy minimális hasznuk, és kiszállnak. Most beálltam 455,5-re, hátha nem nagyon viszik le az alá. Eredetileg 453ra akartam, de előtte elég nagy darabszámú ajánlatok vannak.
CIGPANNONIA kitartók