gondolom, hogy a linkben szereplő áprilisi várakozásaik némileg módosultak egyrészt amiatt hogy az árfolyam már most feljebb van ( :) ) másrészt a kínai project is "közbejött" + szeptemberben törzsrészvény ügylet is volt
Lenyegtelen nem is akarok vitatkozni mert felesleges, mindenki maskeppen kereskedik.Holnap kezdodik a het meglatjuk 300ft alatt leszunk Pentekre vagy 350ft felett. A focimeccs az jo pelda mivel rendszeresen fogadok is mar evek ota :-)szurkolok is,hogy bejojjenek a tippjeim.
Na,de most tényleg hát ha kivalasztasz magadnak pár papirt,amire azt mondod,hogy emelkedő trendbe van és azt le akarod kereskedni akkor igen pont az fog belőle ki jönni,hogy egyszer megveszed ki fut egy emelkedése aztán eladod és majd az általad várt korrekciónál visszaveszed. Igen igazad van,de énezért csinálom,mert hát kereskedik vele az ember. Fhb is lassan hozzáteszem nálam megcsinálja azt az emelkedési pontot,magasságot ahol el fogom adni és utána várom a korrekcióját ,hogy jobb áron visszavehessem. Pedig ha több éves tavlatban nézem,szinte biztos vagyok benne,hogy az fhb 1500-2000 ft magasságokban lesz. Ciggel kapcsolatban is így vagyok,biztos vagyok benne,hogy lesz 5-600 ft felett . Csak különbözünk,mert bántás nélkül kicsit olyannak tünsz,mint aki szurkol,mint egy focimeccsen.
CIG Pannónia