Igen ez is egy pozitiv hir minden jo iranyba halad. Szerintem 2017- lesz a nagy fordulopont a Cig-nel. 2018 pedig az arfolyam szempontjabol lesz erdekes mert megfogja kozeliteni a jegyzesi arat.
Az megvan, hogy tegnapi hir, hogy cig lett az év biztositoja?? "A CIG Pannónia lett az Év Biztosítója Idén is díjazta a legjobb hazai biztosítói eszközalapokat és a legjobb hazai befektetési alapokat a MoneyMoon. Ebben az évben először az Év Biztosítója kategóriában a CIG Pannónia Életbiztosító kapta az elismerést, és emellett az MKB-Pannónia Alapkezelő által kezelt négy eszközalap – kelet-európai, kínai, latin-amerikai és amerikai részvény kategóriában – is kategóriája legjobbjának bizonyul"
The general insurance unit of CIG Pannonia Life Insurance, listed on the Budapest Stock Exchange, has signed a memorandum of understanding on business cooperation with China Reinsurance (Group) Corporation, CIG Pannonia said in a disclosure on Tuesday. The MoU was signed by China Re chairman Yuan Linjiang and CIG Pannonia First Hungarian General Insurance’s chairman and CEO, Gabriella Kadar and Zoltan Busa, respectively.In the framework of the cooperation, the sides aim to jointly develop the serving of the insurance and reinsurance needs of big Chinese-owned companies and Chinese investments in Hungary, CIG Pannonia said. CIG Pannonia shares traded at 327 forints (EUR 1.05), up 4.8 percent, at 2:31 in the afternoon on Tuesday.
Au mindegy, ha adni kell, vagy venni kell. Ma engem sem erdekelt hol vettem 323-330kozott, megis 7pontos savban vettem ma. Ha valamibe BET arjegyzot rak, az jo hir! Noveli a papir likviditasat, amivel befektetok celpontja lehet! Alapoknal elso a likviditas
Neeeem? Akkor engem becsaptak. :))) Ciget én is nézegetem, de eddig mindig volt valami másik papír, ami jobban izgatott. Viszont szerintem is ott tartunk már, hogy a kamu papírok kifulladnak, lassan jön egy tisztítótűz és csak azok maradnak talpon, ahol van/lesz funda. ML papírok a birodalom építés miatt, OTT1 a növekedési sztori miatt, meg a CIG. ANY, GSPark, Zwack állóvíz, meg trade-elni nem is lehet bennük, ezért azok most engem nem érdekelnek. Ugyanakkor a CIG érdekes lehet az ML papírok mellé, mert megérkeztek a papírba a nagytőkés spekák, és a kereslet felfelé hajtja az árat. Tisztességesen még csak ez a papír nem rallyzott.... :)
A valasz benne van a hozzaszolasodban :-) szerintem sokan igy vannak egy ideje figyelik latjak,hogy jok az eredmenyek de meg nem hoztak meg a dontest,hogy reszvenyesek legyenek.Viszont mar valami elkezdodott ez lathato a forgalmon is.
Már egy ideje figyelem és a mai emelkedés óta fel keltette az érdeklődésem és meg néztem a III. negyedéves beszámolóját is... van benne fantázia... jók az eredmények és van benne növekedési lehetőség és csak azt nem értem, hogy miért nem 500 az árfolyama ilyen pozitív piaci hangulatban.
CIG Pannónia