FÜLES CSÉSZE A füles csésze formáció trenderősítő alakzat. Két jól elkülönülő részből áll. Maga a csésze egy több hetes, hónapos formáció, míg a fül, egy jóval rövidebb idő alatt kialakuló része az alakzatnak. Először van a csésze, aztán a fül. A formációt egyedi forgalom jellemez. A csészén belül a csésze aljához közeledve csökken a forgalom, míg fölfele újra a vételi nyomás lesz erősebb. A korábbi csúcs viszont ellenállási pont, s az árfolyam nem viszi át elsőre. Ekkor lép be az árfolyam a fülbe, ahol a kis csökkenésben jelentősen csökken a forgalom, majd közel a kitörési ponthoz fordul az árfolyam, s mivel nem messziről kell a kitörést végrehajtani, ezért a kimagasló forgalom kitörést eredményez. Sikeres kitörés esetén számítható az elvárt minimum célár, amely a nyakvonal és a csésze aljának a különbsége adja. Ezt kell felmérni a kitörési pontra, a fülnél
Egyebkent en nem akarok senkit rabeszelni Cig vetelre 250ft korul mondtam,hogy itt jo vetel lenne az en atlagom 263ft de ezt is irtam mar. Legutobb meg azt mondtam 300ft felett csak akkor vennek,ha par napot e folott zar aztan mindenki dontse el sajat maga,hogy lat benne fantaziat vagy sem.
Mindenki az erez amit akar :-)ha ottone mar lehet 500ft akkor Cig meg 800ft:-) de en probalok realisan gondolkozni es szerintem az ev vegi celarfolyam 400ft egyaltalan nem elerhetetlen.
Neha en is:-) de en igy latom es eddig is bejott...szerintem siman benne van amit irtam penteken terjunk vissza ra. Nalad meg a masterplast:-) eddig az nem jott be.
CIG Pannónia