Csak a mostani uplimit korszakot tekintve nulla...viszon sokan örülnénének az opiban ha néhány nappal ezelőtt ide tették volna a pénzt...sokaknak meglenne még a nyugdíjra való:-)
Ez érthető is...nézd meg a többi blue részvényt...mindegyik küzd a tőkekivonástól(ami az elmúl napok up/downlimit cirkuszától van)...ezzel szemben a CIG nagyon jól teljesít..nem ma fog eldőlni hogy millásan szállunk ki vagy nem...néhány hónap...addig a takarékban sem kamatozik többet a pénz:-)
A legjobb még hogy ebben a részvényben nincsennek kapkodó idegbolondok...nem lehet forgatni egyik pill.-ról a másikra. Létszik hogy a cég managmnet, és az alapkezelők egy jól behatárolható mederben tartják. És ezeknek a köröknek is az up a cél:-)
Ne haragudj, de szerintem nagyon idegesítő ez a rengeteg emoji vagy mi a tököm az összes hozzászólásod után, ez egy gazdasági fórum, nem óvoda, itt szerintem senki nem kíváncsi ezekre...Nem bántanai akarlak, ne érts félre, de én személy szerint értékelném ezek mellőzését... Ha erre a hozzászólásra sok plusszt kapok, akkor szerintem gondold át, ha mínuszokat, akkor folytasd. :) 🤔🤔🤠😮😮🙄👑
CIG Pannónia