Hát srácok, mi benne agyunk a cumiban rendesen, tudom lehet savazni meg röhögni, de a könyvelőnk ajánlotta ezt a remek dolgot, mi meg szépen beleléptünk elég magas díjjal, most meg megy a fejfogás hogy vajon miért vonják le az első 3 év (itt teszik be az ügyfelek a maxot) befizetésből 10/-ot évente 10 évig? Nagy matek nem kell hozzá hogy lássuk az eddig befizetéseink mennek a lecsóba HACSAK nem tudunk a befektetési egységeinken hozamot elérni
"jóval 100 feletti kifizetett jutalék" mellett mikor lesz a szutyok cég nyereséges ??? "
Amikor befolyt a második éves díj, ezt a kettőt ugyanis az ügyfelek sosem látják vissza... Nagyjűból ennyi ugyanis a teljes futamidőre vetített költsége a szerződéseknek, amit az ügyféltől biztosan levonnak. Ha végigviszi a 20 évet, akkor 20 év alatt, ha előbb kiszáll, akkor azonnal... és amit levonnak, az nyilván "kicsit" több, mint a kifizetett jutalék...
elismerésem, tényleg jó a történet annak aki 0Ft-ét kapta és 50-ért eladja, de nem annyira annak aki 900ért vette és 50-ért adja ;)
bár jelenleg 50-et se ér.
Törölt felhasználó2012. 03. 29. 08:03
Nem vagyok CIG Pannóniás, mielőtt megvádolnátok:) beszéltem valakivel, akinek 15ezer db részvénye van, (nekem is van egy pár darabom:), azt mondta nyugi, nagyon jó történet lesz a CIG.
Hát eegen, amióta Járai kiesett a bonbonos dobozból, zuhan a 3,14-csába.
Tipikus magyar sztori. Pedig én is hittem a kormányközeliségében, benne is voltam 1x buktam, 1x nyertem (800-850), a stop adatta el velem, azóta csak nézem.
Pedig annak idején, hogy ment a suttogó propaganda, milyen marha jó befektetés, kormányközeli cég, nem lehet bukni vele! És tessék! Jó néhány szimpatizánst is megszívattak vele! Szerencsére nem vagyok az és így nem homályosult el a látásom, ezért nem jegyeztem. De jól tettem!
CIG Pannónia