Mindenki találgat. Én már mondtam, nem örülök, ha egy papír csak ML miatt megy. De egyre több esélyét látom ennek. A CIG pedig egész jól megvolt nélküle is. A környezet pedig kedvező a növekedésre nézve. Akárhogy is lesz, szerintem ez egy jó cég. Nincs túlértékelve, vagy talán nem jelentősen.Persze, mindenki pénzért van itt. De nem mindenki rövid távra. Aki eladja mos, az is jól jár. Aki tartja, szerintem jobban jár.
Az utóbbi napokban kissé felbeszélős fillingje let a topiknak.Van aki ezt be is vallja,van aki nem./ha irreleváns hivatkozásokat olvasok az mindenképpen annak tűnik nekem/
Ettől még lehet nagy sztori,ha a funda is meglesz hozzá és a piaci környezet is pozitív marad.
Igen a forgalom jelenleg nagyon keves remeljuk ez valtozni fog a jovoben.Szukseges ahhoz,hogy egy jol kereskedheto papir legyen.Az arfolyamra is pozitivan hatna.
Irni akartam,hogy jot rohognek,ha 270ft on zarna majdnem 269ft lett.Persze jobban orulnek 289ft-os zaronak de en nagyon bizom benne,hogy ez hamarosan bekovetkezik.Tobb van ebben a papirban de valamiert nem engedik emelkedni meg.Aztan lehet csak en gondolom igy:-)
Ugylatszik ma hamarabb leleptek az ugyeletes arfolyam lenyomo kollegak:-)Azert egy 66db-os 268ft os tetelt ott hagytak.Jeleztek,hogy csak ovatosan az emelkedessel:-)
CIG Pannónia