A lényeg az,hogy az "idén piacra dobott" azon már kevesebb a jutalék. Szerinted az üzletkötők mit kötnek? Főleg a jutalék miatt a régit. Jövőre csak a kisebb jutalékost tudják kötni és a visszavásárlás az ügyfél részéről is kedvezőbb lesz az ügyfeleknek,ami a biztosítóknak további veszteséget jelent.
Lehet 1-2 életbiztosító eltűnik a piacról.
Azért azt tudni kell,ez a hír nem új. Hatalmas változások vannak a biztosítási piacon,a cig pont azóta fordult emelkedő trendbe.felvásárlások is lathatóak voltak a piaci változások miatt,amit a cig meg is lépett.viszont innentől kezdve a cig ,mint vaskos nyereséget termelő cég,aki kp ból kifizeti az akvizicióit,potenciális célpontá vállt ,mint felvásárolandó cég. Mivel teljesen megfelelő biztosítási rendszerét be tudja építeni,az általa akvirált cégekbe.tehát a fejlődése megkérdőjelezhetetel és ezt nem fogja nézni a nagyon piaci szereplő.....
Én csak üdvözlöm a döntést. Sok biztosító már nem tudta, hogy milyen hazugságokkal vegye rá a jónépet a biztosítás vásárlásra. Na a CIG pont ezért volt szimpatikus mindig. Korrektek voltak. Ettől függetlenül 6 % minuszt vetít előre a céget vezető néni.
Na de hogy is van ez. Mikor kibocsátották a papírt sokan 940 Ft körül lejegyezték. Aztán évekig veszteséges volt és ide jutott az árfolyam. Most, hogy több, mint 2 éve nyereséges megindult valami. Serintem ennél már többet ér a papper, na de bumm legyen megint veszteséges, akkor visszamegyünk a 160-170-es sávba. Na az innen nincs messze. sok kockázat szerintem most nincs ebben a papperban.
A néni úgy látom tudja mit csinál. Okos. Taps-taps!
Kádár Gabriella szerint náluk nem jelent jelentős költségcsökkentést a TKM-szabályozás, hiszen már most megfelelnek az idén piacra dobott termékeik a felügyelet elvárásainak, összességében viszont szerinte
körülbelül éves 6 százalékos költségcsökkentést okoz átlagosan a piacon a TKM-szabályozás.
Egyszerű vagy édes fiam, de nem baj...
Szóval igen ez egy tömés. Tömik a lelkes vevőt! Aki pedig szépen tömi a saját zsebét, hogy majd másokat tömjön ki 200%-al feljebb.
No, de beszélgessünk már egy kicsit fundamentális alapokon, vagy technikai szemmel nézve az árfolyamot. Vagy ez már meghaladja az értelmi képességeidet? Komolyan, ennyire eccerű vagy, vagy értelmeset is tudsz hozzá szólni?
Nem kell vele foglalkozni,csak bosszúból járkál utannam topikokba,mert nem tetszik neki,hogy észrevettem helyette,amit rajtam kívül még sokan,hogy mekkora tömés volt az opimusban 40 ft felett....
CIG Pannónia