Nem az ML papírokra értettem, hanem a Bet-re. Mert,pl. jön a külföldi tőke (friss pénz), de most nincs idő részletezni, később szívesen részletezem, de most nem akarom feelt megzavarni az olvasásban.
Pedig érdemes lenne szerintem. Azért, mert ez egy név nélküli, nyílt topik, ezért nem biztos hogy minden bejegyzés megegyezik egy fizetett elemző beírásával. El kell fogadni ucoval, velem és a többiekkel együtt. De, eltűntem nehogy megsértsem bárki érzékeny lelki világát.
Smallinv, azt lécci részletezd, hogy miért lesz száguldás, ha veszt a Fidesz? Különösen ML papírokra nézve érdekelne ez, tekintettel, hogy érintettek vagyunk.
:), Ez a melegek számára nagy ellentmondás azért, a fidesz nem akarja beengedni a muzulmánokat, a többiek nem zárkóznak el előle. Namost, a muzulmánok szerint "Allah legmocskosabb teremtényei a homoszexuálisok," szóval hogyan döntesz Uco ? :)
Hódmezővásárhely az más téma, ott nem a fideszt utálják, hanem Lázárt. Egy étteremben is, ha utálod a pincért, azért még bemész, mert jól főznek. Szóval ez inkább jó a fidesznek a választásokra, mint rossz, mert nagyobb lesz az összezárás a jobboldalon. Egyébként szerintem, ha nem nyer a fidesz, akkor száguldás lesz a magyar tőzsdén. (egy darabig) De, részemről ennyit a politikáról.
De ha jobban belegondolok!! Le a fidesszel!!👎👎👎 Nem tàmigatja a melegeket!! A Momentom Lmp,meg Mszp! Meleg pàrtiak!! Nem hiàba Soros György pàrti Szèl Bernadett! Hiszen Soros melegpàrti! Nem hiàba tàmogatta annak idejèn Hilary Klintont is!!
Igen, a reggel pánik garantált. Azért országosan nehéz megvalósítani ezt, kellene 106 értelmes jelölt, aki mögé beáll minden párt, egyelőre nem úgy néz ki a helyzet... Jobbik-baloldali együttműködés eddig elképzelhetetlen, kérdés leülnek-e tárgyalni ezután.
Azért Hódmezővásárhely eleste eléggé baljós árnyakat vet a ML ugarra... ha már ott sem, akkor mi lesz itt?! Nem lennék meglepve, ha országosan is az a tendencia, hogy a választópolgárok nem vagy tévesen válaszolnak a közvéleménykutatások kérdéseire: sok a rejtett átszavazó és ezáltal teljesen más a valós kép...
Most nézem, hogy a kínai biztosító egy nukleáris viszontbiztosító is. Szerintem többek között ez is az oka az együttműködési szerződésnek. Tehát, ki fogja biztosítani Paks II-t? :) Ha lesz.
Picit még tovább preparáltam a chartot. Látszik belőle, hogy a rally után az ék arról szólt, hogy megy-e még tovább, vagy sem. Aztán ejtették, és most egy csatornában halad - kérdés, hogy a mai és az áprilisi választásokra kihegyezett felső él az erősebb, vagy a lokális trendcsatorna. http://www.image-share.com/ijpg-3699-279.html
most úgy értettem az ML hatást, hogy arra mozgunk holnap amerre az Opus-Konzi, rövid távú Ml-hatásra. Reggel tuti pánik, aztán kérdés megnyugszanak-e a papírok vagy nem. 350 szerintem is megfogja még vesztes választás után is, Concorde is úgy számolta. De ma óriási meglepi volt, ez az 1 biztos.
Nincs rendben Volt Balázs, megsértődtem most nagyon. Már az iskolában sem fogadtak el és mindig hüly.. neveztek. Nem gondoltam volna, hogy Te is ilyen vagy.
CIG Pannónia