Igen, ráadásul egész napra, ez lehet a több ML-papírban okoz egy kis emelkedést, bár főleg Konzumban szerintem. De jó a nemzetközi hangulat is, 420-at elvárnám mára.
Még el sem kezdődött a kereskedés, de máris sokaknál kihúztad a gyufát. Eddig kedélyesen szemléltem a kis ikonjaidat, de mostanra én is azt gondolom, hogy egy igazi troll vagy, ha ennyire nem veszed figyelembe mások kéréseit. Már a napi első és egyetlen hozzászólásodban sem. Várom a reakciód, amiben másokat, megbélyegzel, hogy miért nem fogadnak el úgy, ahogy. Holott azt az egyet nem vagy képes megérteni, hogy márpedig vannak íratlan társadalmi normák, amelyekbe a dolgaid nem férnek bele, és itt nem a szexuális orientációdra gondolok, hanem pusztán az ikonjaidra.
délbe elmentem úszni, meg intézgettem, ezt lesni értelmetlen...sajnos...elveszik az ember kedvét a kereskedéstől, nem baj bent hagyom amíg fel nem megy...tavaly azért érdemes volt nézni, lehetett akár napizni is, idén egy nagy szar az egész bét, plusz még cigben itt van ez a szíves troll...jól állunk bakker...:)
CIG Pannónia