én azt nem értem, vannak ezek az index követő certik, nézem a petiben a könyvet, csak áll, alig van mozgás ... az igazi index meg szinte mindig mozog ... ha a bankok generálják a vételi és eladási ajánlatokat, akkor mért nem mozog? van már valakinek tapasztalata vagy én csinálok valamit rosszul?
Má formálódik a Hanna is, a Gusztival még sok bajt csinálhatnak, szerintem a dodo erősödés miatt fordult le, a két hurrikán még vissza van bőven, ja és ne felejtsük jövő hétvégén OPEC ülés van itten a szomszédba.
Eight névre hallgat, a Gusti hurrikánból viharrá csendesült, de attól félnek mire Texas partjaihoz ér kb. hétfő megint hurrikánná erősül, a Katrinához hasonlitják.
Én is annak látom, illetve a tegnapi "váll-építésnél" reménykedtem, hogy az lesz, le is jött értem :-)
Ezen a mai visszateszten is lehetett volna fogni vagy 150 pontot, gondolom ezért nem volt vételi ajánlat az árjegyző részéről, amikor megindult lefelé...
Ez nem semmi volt. A zárás előtti hajrában ki akartam szórni a ma vásárolt Dax certiket mert már termőn voltak és nem szeretek ebben a vérzivataros időkben semmit megtartani másnapra. Erre 16:28 kor eltünt az árjegyző és előudrott valakinek a 150 forinttal lejjeb lévő ajánlata. Így most csak reménykdek hogy holnap jó nagy pozitív Gap-el indítanak a svábok. Amúgy lehet hogy még javamra is válik. De hát manapság az árfolyamok dróton rángatva vannak..:(
Certifikátok