én azt nem értem, vannak ezek az index követő certik, nézem a petiben a könyvet, csak áll, alig van mozgás ... az igazi index meg szinte mindig mozog ... ha a bankok generálják a vételi és eladási ajánlatokat, akkor mért nem mozog? van már valakinek tapasztalata vagy én csinálok valamit rosszul?
ha ismered a certik árképzését, akkor tudod hogy a kötésárhoz (95.80) viszonyítva határozzák meg az árfolyamot (plussz USD/HUF árfolyam is befolyásolja). Minnél közelebb kerül az olaj árfolyama a kötésárhoz annál hevesebben változik a ceri ára minden apró árfolyam változásra. Minnél távolabb (pl TS03, TS05 most) annál tompábban. (folyamatosan változik a tőkeáttétel ezért...) remélem érthető voltam :)
TL02 már nagyon közel áll a kiütéshez.... aki nagyon bátor, mer kockáztatni és még szerencséje is van az szakíthat ha emelkedik az olaj. itt már pár dolláros emelkedés is 50% os profitot hozhat.
TL02-re visszatérve a mennyiségek kísértetiesen hasonlatosak a két nappal ezelőtti százmilliós vevő tételeihez.
Véleményem szerint eladták legalább egy részét és veszteséget minimalizáltak.
Certifikátok