1. Gyengébbek kedvéért ez egy bika előszele. Nem betojni egy lefele koritól a héten. Bux12 22400 oti 6600 után 2000 pont fel minimum.
buxer-long-condor
--------
2. bika előszele.
babot evett vagy mi?
NagyBarnaMacko
.
1. Gyurcsány bull rally lesz, ahhoz szokott a city ennyi ft-ot venni babám.
buxer-long-condor
--------
2. azonnal beállok 6800 ra ))) jöhet
NagyBarnaMacko
"Nem akarak intim pistáskodni, de hallgasd a gazdasági rádiót a héten. Bnaci elég annyit tudnod, hogy a Draskovics is vett a héten a pakkjára. Koi is..."
Törölt felhasználó2008. 04. 17. 17:54
ja igen, monopóliumot akartam írni...
(ne csak Buxi legyen...)
Törölt felhasználó2008. 04. 17. 17:53
ó, nekem minimálisak az igényeim egy ilyen fórumos társalgásban. annak is örülök, ha nem akarnak orrbaverni.
Jól beszélsz Béla, éhségtől puffadt hasú gyerekseregek fogják fosztogatni az élelmiszer szállítmányokat a városokban hamarosan. Felmegy a kaja papír...
buxer-long-condor
:))
Törölt felhasználó2008. 04. 15. 20:11
Nem is tud táncolni a díjnyertes sztriptíztáncosnő
dtam - velvet@mail.index..hu
2008. 04. 15., 10:00 | Frissítve: 6 órája
Mészáros Dóra szerint a pesti közönség egy PC-játék zombihadseregére hasonlít, küldetése a fotó-punci-csöcs kombinációban fogalmazható meg. Nekik ezért nem is hozta el negyedmilliós fellépőruháját. Egyébként sztriptíztáncosnő létére nem tud táncolni, de David Beckhamet jó pasinak tartja.
"Morognak a brókerházak, hogy nem tudják tradertetni a jobb ügyfeleket a nagy árlépésköz miatt... Valami készül. Dunapentellén volt ekkora várakozás az első csapolásnál..."
BUXER aranyköpései