Volt olyan vén róka (tőzsdés), aki minden reggel azzal indított, h Gyurcsány-rali (2004 2h), de hogy az elmúlt 5 év tőzsdei emelkedését Gy-nak köszönjük...? ez merész! :)
"...kisebbségi kormányzásra készül fel - amíg az megadatik neki, de érdemi lépéseket már nem hajt végre. "
"Szerintem középtávon is el kell felejteni az adóreformot" - jelentette ki a miniszterelnök a tévéműsorban.
Hát igen. Lendvai Ildikó MSZP frakcióvezető 2004. szeptemberi, Gyurcsány beiktatásakori szavai jutnak eszembe, aki akkoriban kijelentette:
"Akövetkező másfél évben már nincs idő a reformokra"
.
Most meg a következő két évben nem lesz idő, így elmondhatjuk, hogy a 2002-2010-es időszak a következőkből állt:
2,5 év elkúrás
1,5 év nincs idő a reformokra
2 év megszorítás 0%-os gazdi növekedéssel
2 év semmittevés
"Erre a pánik storyra a gdp zömét létre hozó nagy cégek az olcsó dollár mellett 30 %-on gazdát cserélnek... Kivánci vagyok a stabil kezek milyen árazásnál adják vissza a népnek a bluekat? Papám mondta mindig, hogy az a szénaboglya ami nincs összegereblyézve az nehezebben ég el.
buxer-long-condor"
milyen lehet egy ilyen szénaboglya?
Törölt felhasználó2008. 04. 12. 17:18
"Én mindig a grafikonon szoktam mutogatni az örököseimnek, hogy milyen okos a buxer bácsi, és máskor több rétest hozzanak vagy a szocikra hagyom a portfoliót. :-))"
Azért vagytok pesszimisták mert nem emlékeztek arra, hogy a dax is volt 1000 pont... Aztán felment az is. pedig nekem elhihetitek, hogy nem könnyű a náciknak részvényt eladni...
buxer-long-condor
Nem leűlt, hanem kiszívták a papírokat a story előtt. Ha van papírod a számládon és phy szeptikus vagy akkor tévedek. Ébresztő. Döntsétek el, hogy üllők lesztek vagy kalapácsok...
buxer-long-condor
BUXER aranyköpései