jaja, ez a DT a tőzsde csalija. A brókerek találták ki, a brókerdíj miatt, azt termeled csak, semmi mást.
A legkissebb táv 3 napos swing, de már egyre hosszabbítom. Persze idegölő, max. nem szabad nézni, dehát az ópium lassan tisztul ki az emberből... :)
de most legalább érted h miért vagyok fosi, mert nem akarok megint minuszba menni, addig hajtott h vissza a minuszt, mondjuk amikor 6 hónapja netbrokim lett akkor már nullán voltam, azóta megvan a havi száz, de most elkezdtem félteni a nyerőt, sajna, illetve a fórumon is olvasgatom h milyen könnyedén lehet bebukni és elgondolkoztam h túlajdonképpen milyen szerencsés vagyok h visszahoztam egy ekkora minuszt, sőt pluszban vagyok és igazából ez volt a célom, ha őszinte akarok lenni, viszont megszerettem ezt az egésszet, és itt a netbroki, realel, kíváncsi leszek h oldom fel ezt az ellentmondást?
napizni nem szabad az nagyon kemény, én még olyannal nem találkoztam, aki abból hosszútávon jól jött ki, én a napitól tiltom magam, egyszer régen, totál nem értettem a tőzsdéhez épp csak ismerkedtem vele, és a broki rábeszélt 300 minusz lett a vége, azóta soha, ma átfutott az agyamon tcom short, de gyorsan a jéghideg zuhany alá álltam minusz tíz fokban:)
én nagyon megégettem magam sok száz db-os oti tételekkel és nem egyszer volt 100ft fölötti dt nyerőböl 100 feletti bukó másnapi nyitóra amire még rá is vártam és mégtöbb lett.... nem tegnap volt....
most nincs miböl 500-1000 oikat adni venni így mondhatni eljátszogatok, figyelek.apránként gyűjtögetek :)
remélem a 12. hónapra már újra eljutok a lehetőséghez.
uh, bazze, 1.2mft -?
huh, ez nagyon kemény, 2009 nekem 800eft +, 2010 250eft-, adóból kompenzálni fogok.
De 1m2e hinnye... én mikor határidősön 450- hoztam össze, akkor volt ébresztő, onnan hoztam vissza 250-re.
Érdekesen alakul, forgalmat is figyelem most. 89,6 felett stoppolok. De biztosan rá fogok még nyitni, mert mennie kell még lefelé.
A múltkor 89ről úgy pattant fel, ahogy most esett.
De itt most elég visszafogottnak tűnik a korrekció.
na annyi azért nem jött össze:)attól függően h mennyit számolok el a múltbéli veszteségek kamataira, mondjuk olyan 350.000 a tiszta nyerő, de egymillió kettő minuszról jöttem vissza, mondjuk ennek a minusznak csak a fele keletkezett a tőzsdén, de én egybe kezelem a pénzem,annyiból nincs igazad h ha elköltöm hawaira, nőkre akkor ugyanúgy nem lesz, mondjuk az élmény megmarad, ha jól sül el:)
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?