tényleg nem, nem is értem miért kell ilyet...nem is értem, marikaneni nehogy magadra vedd, kitartást neked, szurkolok h sikereid legyenek az életben ismeretlenül is:):)Eljön még a mi időnk is:)
kösz a bíztatás, de a hatit abbahagyom, és a promtot is csak ritkán, jókór jött ez nekem azért is zártam mielőtt visszaadtam volna minden nyerőt, sztem én most csak jódarabig figyu, mozi, végülis a hati nyerőt adtam vissza, fillérre, nagy gond nincs, de egy időre csak mozi
Szia Janek! Rég láttalak. Remélem jól vagytok!
Persze, hogy nem tartanak pisztolyt! Senki nem mondta, ez annál sokkal-sokkal kifinomultabb!! Bennem most pattant el a húr de nem a 800 pont veszteség miatt, hiszen volt már ennél sokkal több is, hanem azért mert nem fogadom el, hogy ennyire rosszul látom az összefüggéseket. EZ LEHÚZÁS AMI MOST VAN, SEMMI MÁS! Lezártam minden pozimat és abbahagytam a tőzsdét örökre! Nem tömöm tovább a brókercég zsebét a jutalékkal.
sztem ne felejtsd el a hatit. Egy picit változtass talán a kereskedési stratégiádon, nyomjad nagyon kicsiben! (Amit igaz a jó irányba sem érzel meg, de a rosszban sem.) Viszont látni fogod, ha működik! A rossz csak az a dolgoban, hogy én pl ahogy ígértem, átvettem tőled, de csak 3db-ot 22990-en.. Egy pici korr már ráfér, igaz még komolyabb jele nincs.
hati szvsz. lejöhet a 38,2 es fibo szintig simán. Kérdés, h az megtartja-e? Ez a korrekció bőven belefér, aztán a következő masszív ellenállás 23.200-nál mutatkozik.
Tartom a tegnapi longomat.
nem zártam, szar, ez van, nem mertem tovább tartani, visszaadtam amit eddig nyertem hatin a 60.500 forintot, szinte biztos h itt fordulni fog, mindegy ez van, kivárom a korrekciót aztán majd promptban veszek longra, hatit meg elfelejtem.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?