Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nem kell komolyan venni,de!
1.Elhatározásra kell jutni,
2.Tőkét kell képezni,
3.Beállítani a limiteket,megbízást adni
4.TÜRELMESNEK lenni!!
Nekem ez utóbbi nem megy ,következmény: időnként szívok mint a torkos borz.Ezért merek ilyen épületes "bölcsességet"írni .Elnézést is kérek a nagytudású,széles látókörű,alapos közgazdasági és pénzügyi valamint tőzsdei ismeretséggel felvértezett spekitárstól.
Mea culpa! mea maxima culpa,de!
Hajrá Spekulánsok!
Megertem. Nekem sincs sok a ketto mellett.
Egesz vakaciot megoldani.. hat.. ha nem foglalkoztatom oket, egesz nap a telot nyomjak ok is, vagy xbox, szamitogep. Azt meg nem lehet fiatalembereknek mindig :)
én egyenlőre még poziban ülök, csak nem tudom meddig csurizhat lefele, gondoltam van ötleted. Nincs most időm elemezgetni a nyári szünetben három gyerek mellett.
Egyelőre esik, amíg nincs doji, vagy fordítós gyertya, addig a fordulós kombo él.
Nekem van gondolatom, ami neked lehet nem jó gondolat. Én napon belül követem mindig a chartot,és képes vagyok változást látva a chartban, gyors véleményt fordítani. Azaz a chart rezdüléseit követem. Most lefel mutat napos. Lehet holnap már akár fodul. Követni kell fiboval az esetleges visszakorrekció mértékét. Fel lehet fibozni a fenti hármas órás csúcsot levetítve, hova mutatnak fiboi. Fel lehet fibozni az utolsó impulz hullám alj tető szintjét, azt figyelni meddig jön le ez a korrekció. Ki mit érdekel. Én együttállást figyelek, alakzattal, trenddel.
Ráadásul most már tényleg nem akarok hatiba belépni, még holnap vagyok, de nem fogok utazás előtt folyamatos tőzsdét figyelni.
Sok pénzt Nektek!
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!