Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Amúgy vicces, hogy most is keddre időzítették a zuttyot, mint anno. Hétvégén végiggondolom h baj van, realizálni kéne, és elkezdem hétfőn, nem? Miért pont kedden?
1% minusz buxban. Shortosok nagy napja van ma!
Jo ez igy, nektek is kell valami pozitiv a piacrol. Felolem eshet, szivem szerint meg mindig fel varom. Termeszetesen nem veszek most semmit az esesben. Ha napokig kitart es hetes leboritasok lesznek, szivesen adom en is majd
Na ezt vártam, na nem az esést, hanem mikor már Te is azt mondod irány lefele. Tegnap 5 ft-on múlt hogy nem a max ba adtam el, szerencsére reggel valaki bent hagyta tegnapról a 880 on a 112-es pakkot.
Na ezt vártam, na nem az esést, hanem mikor már Te is azt mondod irány lefele. Tegnap 5 ft-on múlt hogy nem a max ba adtam el, szerencsére reggel valaki bent hagyta tegnapról a 880 on a 112-es pakkot.
Nem jó látni ezeket a napokat. Csúcson nyitott DAX és S&P shortokat cseréltem BUX shortra. Azóta azok esnek mint a nyeletlen balta, a BUX meg jött 2000 pontot felfele. Szinte biztos vagyok, hogy év végén nullában vagy mínuszban fog zárni a BUX 2016-hoz képest, de még ezt az ember kivárja, hát idegőrlő.
De egyenlőre nincs benne forgalom. Kérdés hogy megjön-e a forgalom. És az esés lesz-e. Ha a DAX is meg a SNP is esne, és szintek esnének el, nem hiszem hogy a BUX ne kezdene esni.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!