Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Látom neki több adattal rendelkezik a szolgáltató mint az investing. Így tényleg 1 LD-vel kezdődik, bár a számozása tényleg furi. Ha jól tudom 2002-ben vezették be az eurót, és neki az egész chart egy nagy A-B-C korrekció. Csak nem tudom, hogy mit is korrigál :) A (B) hulláma eléggé aránytalan ha 6 évet 3 hónap alatt korrigál. Nálam a 4-es bele szúr az 1-es terébe de nem zár a területén ami úgy tudom nem sért szabályt. Nála mondjuk ez csúnyán megtörténik és nem is lehetne erre éket húzni (nyilakkal jelölve). Feketével jelöltem ahogy én számoznám ennyi infóval. https://kepkuldes.com/image/SEd4Ni
Szia, Megmondom őszintén, elsőre nem tetszett, mert több helyen, mintha i és iv átfedésben lenne, pedig mintha nem ékek lennének. Nekem ezek a szabálysértésnek tűnnek. Emellett nekem az utolsó 4-es aránytalanul kicsinek tűnik. Ezért visszakerestem az utolsó szarvasvadász EURHUF-ot, szerencsére az pont egy olyan volt, ahol több időpontban feltett véleményét ismét összegyűjtötte. Financial Forecasts
2021. 09. 02. 12:59
Bár a vége egy hullámmal el van csúsztatva a Tiédhez képest, de az i-iv átfedések nála is megjelennek (igaz az egyik egy szélesedő alakzat lehet), így nem vitatkozok. :) Köszi a megosztást.
OTP vágyak :) Fél éves időszak áttükrözve napos charton, fej-vállak mentén. Mondjuk lefele mivel a medve kiugrik az ablakon, így gyorsabb lehetne, mint a bika cammogása fel a lépcsőn...Na persze csak fikció a chart, a piac dönt https://kepkuldes.com/image/SE6DY5
Köszi, előfordulhat, sőt! Egycsatornásnak tűnnek az alj óta megtett mozgások, ráadásul nálad is megjelenik a csatorna tető (nekem a rajzon talán még nem szerepelt, csak az utolsó hszben utaltam rá) ami az abc-t valószínűsíti, illetve a hullámpáros is azonos nagyságú, még ha a 2. picivel gyorsabb is volt, bár ez nem gond. Abban mindenképp egyetértünk, hogy a rajzok alapján most egy (valamekkora) forinterősödés következik. Köszi a megosztást.
ezt írtam reggel de a bét látom nem olvassa a fórumot bux napi mozgás 3-5 milliárd záró még + 8 miért nem lehet ezt napközben 9-17 tisztelt külf. bef. alapok. elég lenne a buxban 10-12 ig és 14-17.30 ig a kereskedés tisztelt bét
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!