Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Beplusszoltalak. Ahogy tegnap írtam, a csatornákat kell most figyelni. Lehet csak én vagyok így vele, de már mindenben abcxabc korrekciót látok, megsüthetett a nap. :) OTP-ben viszont inkább abcxabcxabc lehet a mostani, ahol az utolsó b-ben emelkedünk - az előzőek alapján 13550-13750 közé, hogy onnan nekifussunk még egy utolsó 5 hullámos c-nek, aztán korrekció vége és irány ATH. Szerintem MOL-ban lehet még egy kör le (pariban az OTP utolsó korrekciós hullámával - jövő héten lehet pár borongósabb nap), aztán irány észak, de általában a BUX-nak már az OTP is megadja az irányt. Vigyázat, poziból beszélek, 42660-ról van hati longom, szóval mindenki csak fenntartással kezelje.
az csak 1 megerősítés a sok közül. Majd a struktúrája adja ki a kövi pontokat. Én 43250-re vagyok kíváncsi, hogyan fog alakulni (Ma) Hétvégén D1/W1 elemzés után már okosabbak leszünk.
Az eredeti elképzelésben nekem is oda esik a 4-es, De most egy zig zag kialakuhatott. Meglessük hogyan tovább. Amúgy nagyon jó az elképzelésed. Tetszik.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!