Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Akkor mindjárt itt lesz az első short-szintem :) De nem Erste certiben, hanem ebben:https://www.boerse-stuttgart.de/de/boersenportal/wertpapiere-und-maerkte/hebelprodukte/knock-out-produkte/factsheet/?ID_NOTATION=171490984
A dax longoknak már elképzelni nem tudom, mi kedvezne, ez a bénaság akkor is esne, ha Weidmann kiállna a sajtó elé, hogy a BuBa nekiáll havonta 100mrd EUR értékben DAX részvényeket vásárolni.
Most viszem át a shortokat én is holnapra.... német fickó naposon 12.600 -ra várja .. adunk egy esélyt neki... SP meg már esne..de nagyon nehezen fog letörni a bika szarva...nincs mitől essen ? el nem hiszem hogy nem kezdenek majd el jobban realizálni kinnt is... ennyire birkák lennének ?
minden adat jó lett USA -ban...de most mégis kezdenek lefordulni ? persze innen lehet jó nagyot esni... nagyon izgi...vettem még shortot...csipegetem... sokat nem merek ilyen őrül időkben...
igen, minden nap kirázzák az embert...2 napig nem lehet nyugodtan elüldögélni egy pozícióban.... ma 13.150 a DAX...holnap lehet 13.200 és 12.900 is akármi...
Éppen ezért nincs már egy ideje dax pozícióm. Dax long "helyett" nyitottam 1,192 körül e/u shortot, célár nélkül (most nagyon ellene megy a piac, majd zárom, ha kell). DAX-ban csak shortot merek már nyitni ezeken az árszinteken, SPX-ben ugyanez a helyzet. Minden nap újratervezés van amúgy is, majd meglátjuk, mi lesz. Pár hír ma-holnap is nagyon meglökheti a piacokat felfelé, egyelőre azt várom, hogy emelkedünk.
DAX, röviden tömören : MArhára ideges a DAX piac...az SP első kis rezzenésére tömegesen dobálják el a papírokat... mert a DAX elmozdulás a sokszorosára fel van nagyítva az USA elmozduláshoz képest. ennek ellenére a shortosokat is szivatják ahol csak lehet...itt ebben az időszakban nyugalmas kereskedés nincsen
Szerintem itt most a mikulás rallyit láthatjuk. Mindenki itt a shortot keresi, én a longot. Nálam egy ilyen erős amcsi indexek a longot predesztinálják
DAX -ot meg annyira birizgálja hogy már kezdik is előre beadni :D tényleg el lehet dobni itt minden tőzsdés könyvet...a régi könyvek itt nem sokat érnek...
lehet sunyiban nem is állították le a FED -néla pénznyomtatást...mert ennyi pénz nincsen sehol a világon :D csak már azt is letagadják hogy mit csinálnak...
Korábban (hetekkel ezelőtt) még azt terveztem, hogy az első short pakkot SPX-ben 2620 környékén nyitom meg. Áttettem 2646-ra (innen 0,5 %-ra van már csak). Tudom, hogy shortot nem ath-n kell nyitni, hanem amikor short-jel van, de ez a szint már birizgálja az embert...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!