RHMG: Továbbra sem tiszta, hogy melyik dőlésszögű up trendcsati az igazi, de ennél jelenleg sokkal fontosabb, hogy a 61.8% fibo, 200MA(92.8) páros ellenállás áttörésre kerül vagy sem, pláne, hogy éppen kezd túlvett zónába belépni... Ma a frankfurti MainFirst adott emelt célárat 90-ről 119 euróra felülsúlyozás címkével. Zömében már minden elemző 100 euró felett "látja" a papírt, ideje lenne a vételre is klikkelniük, hogy ne csak a pofájuk járjon. Ide átcuccolnék a Nordexből bővítésre... de lássuk előbb az áttörést... https://kepkuldes.com/images/6d719fa303f1192404bbc53292c639a4.jpg
NDXG: Nagyot rallizik a papír, immár elérte és felette is zárt a bűvös 61.8% fibo szinten 10 eurónál... túlvetté vált a papír, a korrekció bármikor beüthet, pláne, hogy a WorldQuant shortot erősít, ráadásul tegnap beszállt a shortba a Marshall is, a sok apró dirty mellett... újabb megrendelések kellenének, méghozzá nagyon komoly kaliberűek, hogy a giga ellenállás zóna áttörhető legyen, amire nemigen van esély... a Goldman célár(11) a max. lehet, de nem kockáztatom tovább a pakkot ... Shortok: Marshall 0.52% (28.01.2019) SFM 0.59% (28.01.2019) WorldQuant 0.70% (16.01.2019) https://kepkuldes.com/images/e52b76ef13828098ddd9761df4a813dd.jpg
így-így, de kivárom, bármeddig is tartson, tbsz-en van, csak 8 számjegyű nyerőnél adom el ;) Konzumban mindjárt ott vagyok, csak ellentétes előjellel :DD
ÁMEN! APP döbbenetesen alulértékelt: megy benne a stresszelés, de ott nagy sztori lesz. Az igazi, nagybetűs SZTORI az OPUS konglo nálam, abból ismét robbantani fogunk, meggyőződésem. Továbbra is Van kapcsolódási pontunk és ez jó ómen :D
Ez attól is függ, mennyit késik a fúzió, lesz-e köze Budapest Bankhoz és/vagy MKB-hez, valamint meddig csorog addig. Fog érdekelni engem is, de még nem itt. :)
"OPUS-t tolod erőből, érdekelt vagy, hogy így követed?" API-OPI párosom van, mindkettő többet ér a jelen árfolyamnál... majd meghúzzák, ha eljön az ideje...
ja, azt nem láttam.. Akkor csak egy minipakk volt nálam, a kövületek ma mentek el :D Akkor buli nálad is :D OPUS-t tolod erőből, érdekelt vagy, hogy így követed? Ott nagy meglepetés lesz sztem, megy az altatás ezerrel perpill és remélem igazad lesz a kitörésben ;)
ma reggel cseppet elbizonytalanodtam és mivel több tárgyalásom is volt offline, betettem mindent eladásra 300 fölött és minden elment :D Qrva nagy kör volt, nagyon fasza nyerővel, elégedett vagyok ;) Köszi a csártokat, hoztak még legalább +120HUF-ot a pakkokra, ahogy nézem :D Most már eshet, elkezdem akkor visszavenni és készülni kell az osztira is :DD Te tartod még?
SHLG: Rosszul írtam a napi kommentet, az helyesen úgy néz ki, az Atellica rendszer laboratóriumi diagnosztikai platform magasabb indítási költségei és a negatív devizahatások működési eredményre gyakorolt hatása miatt befostak a befektetők. Miután az Atellica lenne az új szuperfegyver, így annak hírei jobban érdeklik a befektetőket, ráadásul a versenytárs Philips minden szempontból jobb számokat hozott... Masszív rés(34.5-35.2) és egy nagy long legged doji a befektetők válasza a számokra. A mélypont(33) a 61.8% fibo (33.08) támaszra esett, miközben megpróbáltak a vevők a 76.8% fibo (34.04) fölé húzni az árfolyamot - bent maradva az up trendcsatiban - de sikertelenül és a piros down trendvonalon zártak(33.8). Kritikus ponton van az árfolyam, innen még visszahúzható az alap up trendcsatiba és visszatölthető a rés, míg egy további eséssel megerősíthető a csalódás és 38.2% fibo (31.52) jöhet, de technikailag akár a 0% fibo (29) sem kizárt. https://kepkuldes.com/images/c9c41cc051e9de8d316ac60ad3edd482.jpg
BLUE topic