MOLB: Új csúcs(3312) van, sikerült 3300 fölé szúrni, ugyanakkor 4. napja int óvatosságra Molly... a "horpadt" füles csésze vízió is elhalt, de tény, hogy még mindig araszol felfelé. Az up trendcsatiban viszont látványos emelkedő ék alakzat is látható (ebben végre egyetértek Egon bácsival), ami szintén az óvatosságot hangsúlyozza. Mi van, ha letörik ? Semmi pánik... a 100% fibo (3220), 21/50MA(3204/3159) zóna továbbra is támaszként funkcionál és besegít még az up trendcsati alsó él, 76.4% fibo (3100) zóna is. Mindezek törése jelentené csak a tavaly június eleje óta tartó up trend befejezését... https://kepkuldes.com/images/94090113bb71b586622871120ba06c33.jpg
A sikeres parasztshorthoz jól ment a kemencés burgonya;) Örülök, hogy VÉGRE nem változtattam az eredeti stratégiámon. Nekem ez a legnehezebb a tőzsdében. Még türelmetlen vagyok. De már alakul.
Igen, és az ahhoz köthető up trendcsatorna még él. Most éppen megint a Tagestief-hez közelít inkább. Elmegyek ebédelni és kitartok az eredeti gondolat mellett, aztán meglátjuk.
Én is parasztshortban vagyok. 33,5-en volt egy stop megbízásom, elment. Másik számlán (egy számlára akarom rendezni a pozit) 32-n állok vételen. Azt kis híján elérte, de most mászik el tőle. Na ilyenkor szoktam elbizonytalanodni, hogy menjek utána vagy se. Any advice? Anybody?
SHLG: Az árfolyam beszakadt az Atellica laboratóriumi diagnosztikai platform magasabb indítási költségei és a negatív devizahatások működési eredményre gyakorolt hatása miatt, azonban a zászlóshajó üzletág a képalkotási diagnosztika továbbra is sínen van... a 34 eurós szint azaz a 76.4% (34.04) elérhető, itt van az up trendcsati alsó él is...
Semmi különös, 310-es eurókészletből adtam el egy pakkot 330 körül, (bár ezt nem forexre vettem, hanem német papírokra) és most visszavenném, miután ma valszeg mozgás lesz benne... - most veszek 317 körül és ha ledumálják, akkor ismét egy pakkot később - most veszek 317 körül és ha feldumálják, akkor nincs több vétel most Nem bízom a tartós erősödésben, de ez délután majd kiderül...
Metál, EUR/HUF kapcsán írtad, hogy bővítenéd az EUR készletedet. Mi a módszered, van titkos tipp legalább egy középárfolyam körüli váltásra? Erste Prémiumnál az "Ön számára személyre szabott azonnali devizakonverziós árfolyam" is a középárfolyam és az eladási árfolyam között van félúton, szóval az elönytelen oldalon. Tehát 317 helyett mondjuk 323-324 környékén realizálható a váltás. Tudsz jobbat esetleg?
Megnevettet... itt dekkol órákat, hogy mikor jövök és utána nyomja buzgón a jegyzetről nick+psw, amit a szomszéd öreg "infós" fia állított be neki egy láda sörért... most lassan megint mehet egy újabb rekesszel, hogy még több nick kell... ez már egy komoly kihívás neki ! :D:D:D
DBank: A 2 shortos nagyágyú csökkentésbe kezdett az elmúlt időszakban, de még így is nagyon nagy poziban vannak... amúgy a sajtó komolyan rákapott a mai Erste Ceo kommentjére... bár elismerte, hogy gyakorlati esélye nem sok, másképpen szinte nulla... AQR: 2.59% (25.01.2019) 2.69% (10.01.2019)
Máris itt vagy mínuszolóm, ezt nevezem igazi rajongónak... nagyon sokat vártál igaz ? Tegnap éjjel feltörölték veled a padlót kicsim... úgy hívják, hogy szopóág.... :D:D:D
APPB: "A héten valszeg ismét nagyobb mozgás lesz, azaz használható-e még az up trendvonal vagy visszaejtik a csökkenő ék alakzatba. Bízom az újabb 200MA(575) tesztben..."
Nagy mozgás már hétfőn meglett... lefelé... a teljes kitörés lenullázva/visszatesztelve... ez holnap valszeg kiderül, de a héten feltétlenül. A 21/50MA(480/475) letörése újabb csalódás lenne, visszaesve az ékbe további esés jöhet a 23.6% fibo (443) felé. Amennyiben ez egy visszateszt volt, úgy jöhet ismét orrvérzésig az 591-es min. célár az up trendvonalra visszakapaszkodva, majd a 200MA(574), 38.2% fibo (582) zóna.
BLUE topic