MÁS Minuszban vagyok az egyik számlámmal, (ergó DB veszteség nagyobb mint a kereset), arra gondoltam hogy eladom a DB a napokban (révén hogy ez már nem fog idén spluszban lenni) ezzel minusz vagy 0 lesz az egyenlegem realizáltan. Jól tudom hogy másnap már visszavehetem igaz? (csak aznap nem).. És ekkor lesz a művelet okés. Le lesz realizálva, és a papper is meglesz. (visszaveszem egy az egyben). Van értelme minuszra csinálni? vagy közel 0 -ra hozzam?. Be kell vallani a minuszt, milyen előnyöm és hátrányom van belőle adóbevallásnál? köszönöm!
A sáv tető elérhetőnek látszik, ott egy pakk is. Kérdés merre tovább, előtte leofordul e ismét. Mert így azért más a leányzó fekvése, mai alakuló gyertyával. Tegnapi kanóccal
Budapest-Belgrád vasút: most decemberre volt ígérve a döntés, hogy ki újíthatja fel/építheti a magyar szakaszt. Két konzorcium volt versenyben, mindkettö többek között magyar és kínai résztvevökkel: CRE és Strabag-CCCC. (tagok nem nyilvánosak, így az sem, melyikben lehet OPUS érdekeltség). Mai hír szerint új eljárást írnak ki, mert a költség megemelkedett... Jó hír az ország költségvetésének (el nem költött 700 milliárd), nem jó a cégeknek. Egy év csúszás, még bármi lehet...
Van árjegyző, bár nem figyelem őket egész nap. Általában egy kicsit később kezd és egy picit korábban zár. 13 órakor is van egy kis szünet (gondolom ebédel ;-) )
BLUE topic