RHMG: A Wehrmacht 32 db SLT 2 "Mammut", azaz MAN HX81 vontatóra kapott megrendelést a Bundeswehr-től 2020-ig való leszállításra. A 7 éves keretmegállapodás további 105 db példányt is tartalmaz, az első részlet 28.5 millió euró, míg a teljes megrendelés 122 millió euró értékű. Yeah, csorognak a megrendelések végre !
DBank: Jochen Schmitt (Bankhaus Metzler) szerint fájdalmas és drága lenne a szerkezetátalakítás... a következő 5-8 évben jó 22 ezer(!) munkahely veszne el (ezt én inkább hatékonyságjavításnak nevezném, de a németek idióta módon még mindig "gyermekmegőrzőben" gondolkodnak, vesztükre! Lásd a TKAG kálváriát...)... a fúzió 3.5-3.8 mrd eurós költséget jelentene rövidtávon és 2.5-2.8 mrd eurós költségmegtakarítás jöhet össze hosszútávon.
(Keresővel visszakereshetők Metal korábbi részvény kommentjei)
... de jóval kisebb intenzitással, mert sok papír feszegeti már az -50%-os korrekciót... túl sok időbe kerül kommentálni... vmiféle rendszert kell majd kitalálni...
Mínuszoló éppen fontolgatja az ajánlatodat... tegnap a muti kiverte a balhét a kihűlt vacsi miatt, (nem hatotta meg a hídra mászás) és kikészítette a cókmókját a bejárati ajtó mellé... éppen ideje saját lábra állni... :D
Én is! A legszebb az lesz, amikor majd tényleg napi fórum események lesznek ott híradósan tálalva :) Mondjuk néha már most is szekunder szégyenérzetem van egy két tag miatt... (re: nekem kellemetlen! :D )
BLUE topic