egyébként szerintem ennyi volt most egyelőre.. mármint inen korrekció vagy esés ignorálás * tudja mi de nem hiszem hogy innen még felszáguld 10 fölé...kizárt :) olyan sok sok matekból egyszeri % ami nagyon kevés esély már nálam.
Fundásan a CB is rossz... az Mbank eladására is csak egy lengyel bank jelentkezik a potenciális svájci frank hiteltömeg miatt, minden más külföldi bank visszalépett az ajánlattól... és az Mbank eladása egyben a családi ezüst kiárusítását jelenti, azaz nincs semmi más ami jól tejelne (a Comdirect kevés...), azaz csakis a stratégia helyességében bízhatnak... short pedig nincs benne limit feletti... spekuláció viszi fel a DB hangulat mentén... ráadásul beleillik a oldalazó trendcsati aktuális irányába...
Azon elemzők még úgy ahogy kibírják az arcvesztést, akik tartást javasoltak, de akik eladást ? Vajon mit mondanak az ügyfeleiknek, hogy rádumálták eladásra... ? Gondolom szakmai berkekben megy a magyarázkodás a kibaszott feszkós hangulatban...
CB is követheti vajon? Évek óta mondják, hogy alulértékeltek az európai bankok, ami nem teljesen igaz, hiszen a CB-ben is nem is tudom hányszor volt tőkeemelés és hígítás 2008 óta. De durva a mai UP a DB részéről. :)
DBank: 2020. 01. 29. 19:50 "A mai titkon remélt 8.2 nem lett meg, de holnap egy váratlan meglepetés esetén már elérhető, majd később a -76.4% fibo (8.74) szint, végül a -61.8% fibo (9.43), legalábbis technikailag... "
9.4 körül van... nagyon nagy meglepetés... nem emlékszem mikor lepődtem meg ennyire utoljára... :D
pl. hozzám képest... pár nappal korábbi zárás után ez szívás nekem... de az általános profit felszívja a veszteséget... egyszerűen elegem lett belőle... de sírás helyett nézzük az infókat: Caxton Europe 0.61%-ra bővített tegnap, az AQR pedig komoly téttel (1.98%) van bent még mindig, a Marshall pedig már 0.5%-on várta a mai napot, sztem ezúttal zártak is... az összes elemzőt szopóágra tették... nem tudom honnan van ez a vételi erő, nem hinném, hogy a Capital vásárolna még mindig... :D
mármint egyik számla nyerő a nagy számla vesztő kioltva...0-ra. Kérdés elmegy e addig, azért az még innen elég messze van. a 3 ik meg fentebb van, de már az sem bánom ha az megmarad, nem nyomna annyira a sulya.
hát nem tudom mennyire szerencsés, 2 éve ülök benne. nagy tőkével..összes számlát nézve. MInd a 3 ról van. Ráadásul adtam el 8.3 on alsókat.mmm de 10.6 nál már 0 vagyok.
BLUE topic