nekem mindkettőnél van számlám, KBC-nél csak a frankfurti certik miatt, a szolgáltatás színvonala és díjazása ég és föld... (nem a KBC javára, ha esetleg...)
nem tom, de az eddigi kommentjeid alapján nagyon úgy látszik, mintha nem közvetlen megbízással kerülne a Bétre... sztem ma teszteld le forintbaszó üzemmódban, mert nagyon gázos lenne, ha beigazolódna...
Nem értem ennél a KBC nél vannak fura anomáliák. 531 vettem 4 iget.. beraktam most épp fentebb, erre látom hogy minuszban teljesült.. ez hogy? Én vagyok ba*sz vagy mi...de már többször előfordult. Egy normalis app jó lenne. Eh...nem tudom. Jovőre lehet átparkolok mégiis a randomra.
NUTE: A down trendvonalon billeg, ha képes áttörni, úgy egy korrekció jöhet, amely a 50MA, 38.2% fibo párosig mehet, úgy 52 pontig.... de ez egy kibaszott kis papírka, pár millával a csillagok is leszedhetők vele, mint ahogy lefelé is mehet... fogalmam sincs mennyi valódi érték van benne... :D https://kepkuldes.com/image/3H3o9B
Köszönöm! Fantasztikusan ügyes brokijaink vannak hogy egy évek óta tartó eső csatornában létre tudnak hozni egy meredekebb eső csatornát! Kisbüfik meggyalázása folyik!
Nem tom... az elég egyértelműen lejön, hogy az elemzőket szopatják és némi short szívatás is képben van... az első fecske a DZ bank inkább sodródik a áramlattal (lásd 8.2 euró, azaz a korábbi oldalazó trendcsati felső élem, és tartás), mintsem fundás kijelentés... és szinte 100%, hogy az EKB nem emel kamatot, márpedig a DB-nek az égvilágon semmiféle olyan szolgáltatása nincs, amiért felárat kérhetne, kizárólag a költségcsökkentés a fő vezérvonal, ez pedig kevés... minden kibaszott szaki ezen rugózik... a tőzsdén viszont sok minden megtörténik... :D
DBank: Megvan az első célár emelés... a DZ Bank 7,60-ról 8,20 euróra emelte a célárat, miután Capital Group beszállt, de tartáson hagyta az ajánlást, úgymond a piac "bízik" az új stratégiában... nagy játék van a papírban... fundásan fikarcnyit sem javult, de most a "bizalom" a katalizátor...
APPB: MetalHeart 2019. 12. 16. 20:32 #3856 "... a down trendcsatin belül viszont még van tér lefelé az alsó él felé, de nem hiszem, hogy 300 lenne a cél, vhol legfeljebb 335-nél (23.6% fibo (330.8)) "megállítják" a fiúk (mindezt szárnyaló fundás környezetben !)..."
Mélypont (336)(!) mentén van fordulásra utaló jelzés, de szignifikáns megerősítés is szükséges lenne... jelenleg egy kettős alakzat képe látható... down trendcsati a down trendcsatiban... jelenleg a kisebb alakzat lezárására van esély, a közreműködés még a mester és tanítványa közti megállapodás kérdése, akárcsak a holland aranykorban Rembrandt és Gerrit közös műve a rejtett kincs... :D https://kepkuldes.com/image/3HhTXF
IGNY: MetalHeart- (2019. 07. 10. 19:48) "Miután már így is valószínűsítem, hogy "vége a jelen bulinak"...a korrekció 61.8% fibo (760) környéket valószínűsíti, de akár a 38.2% fibo (498) környék is meglehet"
A down trendcsati alján 505 mélyponton fordult(?)... mindenesetre elvárható lenne a felső él felé mozgás a jövő héttől, miután egy hétfői esetleges doji, spin top, stb. kis pihenő után... a down trendcsati természetesen továbbra is aktuális, de egy 21MA teszt kilátásban van... kétségkívül kevésbé manipulált mint az Opi vagy mondjuk az Api... https://kepkuldes.com/image/3HemCg
BLUE topic