Mínuszolómnak sem adtak sok észt amikor volt lehetőség felszedni... mi lenne ha naponta egyszer nézné át és egyszerre adna 3-4 mínuszt... de 24 órás őrszolgálat... ez kemény... :D:D:D
1. a Lift eladásban tervezem az eladást... 16 euró alapból elvárás, de a valószínűsíthető a 16-18 eur, utána rájönnek, hogy ok eladták az egyetlen jó eszközt és ok tele vannak pénzzel, de az összes több egy rohadvány élen az acélgyártással... évekbe kerül mire összehoznak belőlük valamit... szóval jelenleg azt gondolom, hogy az eladási eufóriát kell megfogni kiszállóra vagy éppenséggel most kell még belevenni befektetési jelleggel... 2. Mol #4216
Sztem ez már nagyon beteges, amiket ír... csak nézek, hogy a nap minden órájában mennyire mást képes írni... most meg a korrupciós esszéje... ez sosem volt kaliforniai és egészen biztosan vmi szent meggyőződésű ML-sérült... egyszerűen hihetetlen ez a fanatizmusa... itt tuti van valami gyakorlati összefüggés, legyen ez személyes jellegű vagy fizetett kommentelés... :D
Szia! Én lassan úgy érzem soha nem adom el a 19-20 között (eróban, nem időben :-)) vetteket). A MOL-t elemezted mostanában? 2780 környékén több 10k-s vevőket láttam ma, talán készül valami. Tervezek beszállni (longra), de még nem volt időm ránézni. Hogy látod?
VAR1: Michael Tojner ügy is képbe került, de valszeg nem nyom latba sokat, úgy látom a szakik továbbra is erősen megosztottak a kínai probléma láttán... jelenleg az alsó rést lenne érdemes betölteni és a 200MA tesztet elvégezni...
TKAG: "TKAG rossz hírt kapott?" Ahogy vesszük... A Hillhouse Capital és a 3G Capital kiszállt a pályázásból... nem mintha bármit is jelentene, mert a Kone a koronavevő-jelölt és az összes többi nagy is a 2. fordulóban van... de a shortolók a legkisebb szalmaszálba is belekapaszkodnak... érdemi szinten már lényegtelen, hogy 11-13 euró zónában éppen hol van..
Sztem nem azonos nézőpontból tekintünk rá... ha nincs kölcsönöd, euróban van megtakarításod és a béred(jövedelmed) bőven a hivatalos infla felett van, akkor nem fáj annyira, mint akinek éppen fordítva vannak az előbbi feltételek... képzeld ha Kuszaszem durván megemelné a kamatlábat, milyen törlesztők alakulnának ki, rögtön előállna a devizahiteles probléma forintban... a kölcsönnel rendelkezők 80%-át keresztre feszítenék, mert ugye szokás szerint a zöme eleve kifeszített pénzügyi kondikkal indult, ez vonatkozik a cégekre is... az"Audisok" erőszakos béremelését is el kell inflálni már középtávon, mint ahogy az összes többit is... az szuper állampapír is erről szól, a lakosság szépen megfinanszírozza az államot, - mint később majd kiderül a fogyasztói árakon keresztül - nagyon is olcsón... persze szóljatok, ha valamit nagyon félreértek...
Commerzbankot én 5 euro-tól kezdem majd venni, de leginkább 5 euro alatt szeretném.
Törölt felhasználó2020. 01. 20. 22:49
Hát hát..lefele fordult elég maróan a MOL. Reggel a meghúzásban kidobtam ami volt. Vége/Záróban visszavettem. Nem olyan vételek ezek amire belül azt érzem hogy jó lesz ez közel jövőben de esély megvan rá. Lehet szükség lesz arra szabad tőkére még sőt...ha eljátszák a nagy esést innen akkor még kevés is lesz. DB vissza hullani látszik...megy még lentebb szerintem innen már. Opi: Hát csapok a kezemre nap végén belevettem. Lehet mégis pompinak lesz igaza? Óráson nézve szinte biztos hogy megy innen még lentebb holnap és azután... jól fog indulni az év.
Nincs vele semmi gond??? 😧😧😧 Ezt ugye nem komoylan írtad? Pont te?! Nézd meg pl. itthon a fogyasztói árakat és a sógoroknál, és majd rájössz, mit eredményez kuszaszemű fantasztikus munkája a nemzeti fizetőeszközünk vásárló értékével. Évről évre azepen látszik a negatív tendencia. Gyakorlatilag az áruink döntő többsége import vagy az alapanyaga az, így nagyon is számít hogy 300 vagy 336 Ft egy sz@ros euró!
CIGP: A down trendcsati alatti down vonal lassal lefelé kezdi nyomni az árfolyamot, így a korábbi mélypont képbe kerülhet ismételten, de csak ennek szignifikáns törése hozhat korlátozott mértékű esést...
EURoHUF: Kancsalszem hihetetlen rutinnal kormányoz az ékben, ügyes a fószer, nekem egyértelműen tetszik a stílusa... bár sokan sápítoznak nemzethalált vízionálva fizetőeszközünk "végső" célárát tekintve, de csak így tovább, nincs itt semmi komoly gond !
TUIG: Meglehet, hogy 2 részletben fogok venni... jelenleg túlaott zóna küszöbén, de bízom a nagy rés legalább részleges töltésében, illetve a 200MA tesztelésben, amíg a down trendvonal nincs szignifikánsan áttörve, addig megvan az esély... https://kepkuldes.com/image/hIfoWc
BLUE topic