MOLB: Jól haladnak a titkolózással a fiúk... a szép fejváll alakzat jobb válla is készen van, de a realizálása a down trendvonaltól függ... a délelőtt folyamán megpróbálták elkenni a vonal fölé való kilépéssel, de most kanóccal ismét a fejváll van az asztalon...
TKAG: Mint tudjuk a múlt héten a német kormány bejelentette, hogy a holland Damen nyerte az 5,3 mrd eurós MKS 180 hadihajó projektet, amit most a TKAG partner German Naval Yards (GNY) megtámadni készül... a hülye németek most kezdik kapisgálni, hogy ezzel saját felszíni hajóiparukat nyírják ki a kapacitásleépítéssel és a szakértelmi ismeretek elsorvasztásával... még jó, hogy a Rheinmetall-t nem döngetik a földbe...
hol is kezdjem? Elsőre lehet bonyolult, de ha megvan", akkor simán mükszik!! Google/ Gmail levelezőt használom, amihez van egy Hangouts üzenetküldés chat szolgáltatás! (megy mobilon is!) Ezen a chat-on küldesz magadnak üzenetet a másik email reg-re, (vagy bárki emailjára) jobban mondva nem kell írnod bele semmit az üzenetbe, hanem bemásolod a képet, amit a chart készít! Kép másolása, beillesztés, küldés! Amikor kiírta hogy kész (most) csak rátikkelsz a képre, mert nálad is látod és megjelenik, majd másolhatod is a linkjét! A másik emailodon a (fogadó oldalt)a chat-ot meg se kell nyitni, ha nem akarod. A küldő chat megjeleníti a képet, csak rá tikk.... ahogy írtam! Netán még rövidebb linket akarsz, azt onlie megoldható. Ahogy küldtem az előbb! Ennyi!!😃
Köszönöm! Leírnád hogyan kell megoldani "házon belül"? Ha a képcímet másolom és illesztem a hozzászólásba, akkor (több száz sorban) a kép byte-jai jelennek meg.
Nincs többletszolgáltatása, sőt jóval egyszerűbb, kevesebb eszközkészlettel rendelkezik, de szubjektív alapon nálam ez a tetszetősebb az igényeim kifejezésére... a streaming inkább haladó felhasználóknak lehet érdekes, bonyolultabb grafikonok, alakzatok ábrázolására számos indikátorral és rengeteg ikonnal. Még nem láttam olyan grafikont, ahol ezen bővített eszközök, ikonok bármelyike is használatos lenne a fórumokon linkelt chartokon... egyértelműen haladók igényeire szolgál a streaming...
Az interactive a jobb, de ha nem megy, akkor legyen streaming(azért ne add fel, néha próbálkozz újra a lépésekkel, hátha vmi elkerülte a figyelmedet)... a link elkészítése meg a fórumtárs jóvoltából követhető...
Az interactiv chartnál : Foto - elkészült képen jobb klik - kém mentése - A lementett képet a http://keptarhely.eu/ oldalra feltölteni (regisztrálni kell) . A fórumba feltöltés pedig a képtárhelyről az általad feltöltött képek fülön a táblázatból a "Link a képhez" sor adatának kimásolása majd beillesztése a hozzászólásba. :)
BLUE topic