Jó reggelt! Sziasztok! Ma egy 10%-ot várok a BIF-től. Masterplasttal kapcsolatban nem én lettem megszólítva, de ott is ezt várom. Jött hír, a héten tv-s interjú is volt, hypolják a céget rendesen. A papír is mozoghatna.
Most leginkább kivárás van nálam. Konzumot csipegettem 3k alatt. OTT1-ben pedig kivárok, elvileg jöhetne lassan lentebb, ma fordult elvileg. Más nincs most, de ugrásra készen várok!
Gyanús is volt a forintozás 1750 környékén... Metwolf az ilyeneket rendberakja egy pillanat alatt, de most sejthette, hogy ugyanúgy várják az eladók fent... Nem volt értelme kalimpálni. Nagy költség, nagy rizikó. Az opi is rizikós, de ott ha dobni akarod el is tudod adni, akár 100k-t is. Itt néha még 1k is sikerélmény volt ma.
én nem adtam el mindet, mert látok benne fantáziát..1400-ról lett felhúzva, így sokat nem illene esni...egy nagyobb tőke esetén pedig rögtön limitre mehet..inkább, mint egy est, future stb beszálló
A helyzet úgy hozta, hogy ma nem lett felső limit, így én is kénytelen voltam megválni a kis pakkocskámtól. Jó beszálló esetén visszatérek! :-) Mindenesetre igen szép summát hozott ez a papír tegnapról mára. ezelőtt még sosem volt ilyen részvényem, de mostantól jobban figyelek rá.
és a lényeg, hogy kitanultam végre ezt a FIFO - LIFO - LOFO- HIFO -- szisztémát, ma egyetlen darabom sem ment el minuszban, nyáron még volt olyan nap, hogy konzumban azt hittem, 1,8 milliót kerestem nap végére, de kihozta az allokálás, hogy 1,6 milla plusz, 200 ezer minusz azóta nagyon figyelek, ha úgy kötögetek, mint egy bolondgomba:)
ennyire átlátszó vagyok? :) honnan tudtad, hogy 100 darabokkal lövögetek mindenhol?:) szép nap lett számomra, 1500 darab mozgatásával megvolt 180 ezer Huf nyereség de úgy látom, ma mindenki eladott pedig nekem nap végére maradt 600 darabom én nem gondolom, hogy itt a vége de majd meglátjuk fantasztikus nap volt számomra mindenesetre:)
BIF tulajdonosok topikja