Miért? Az is nő teher alatt mint a pálma??? :-) Még a "teher alatt"-ról József Attila is beugrott valamiért... :-) illetve :-( Bocs a rossz poénokért - korán keltem ma és mostanra leépültem. Matgab! V egyél fel rá jelzáloghitelt, és idd el! Akkor a házad is megmarad és te is heppi leszel! :-) Nekem még 17 és fél évig nincs aggódnivalóm a lakásmaffiától... :-)
Hát az átírási illetékekből nyugodtan fedezhetnék a díjat... Elkezdtem gondolkodni, hogy mihez lehetne a földhivatal szolgáltatási szintjének és árértékének hányadosát hasolítani, de rövid gondolkodás után semmi más hasonlóan szar arányú szolgáltatás nem jutott eszembe... Talán az adó vagy a TB, de az meg nem szolgáltatás... Amúg y egész olcsó ez az 1-2 ezer forint...Akár sokkal többet is elkérhetnének...Legy en mondjuk évi 10.000, mert akinek kell(ett volna) azt így is tönkreteszi az ideg, akinek meg nem kell, az örül annak, hogy ennit meg tud spórolni...Valamint a hivatal is mondhatná, hogy van iylen "emelt"szintű szolgáltatása, ha kritizálnák, mége varrhatnának rá kártérítési pereket, hiszen ennyiért nem is vennék igénybe...
Nem inkább a változás előtt kéne értesíteni?Mondjuk évi 1500-2500 Ft-ba simán beleférne ha már akkor is értesítést küldenek ha valaki kikéri az adatokat.Az ingatlanok döntő hányadánál valószínűleg egy értesítésre sem lenne szükség évekig (tiszta haszon a díj), de ha egyszer igen... Azt már megkérdezni sem merem, hogy van pofája díjat kérni valakinek, amikor ingyen kellene bombabiztos rendszert működtetnie.
Bajban a lakásmaffiózók: sms-ben figyelmeztet a földhivatal
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=14&i=55845