Egyre inkább koncentrálódik a hazai ingatlanközvetítői piac, rövidesen nagyon nehéz lesz a kis irodáknak komoly ügyfélbázist szerezni és azt megtartani. Ráadásul több nagy nemzetközi lánc is terjeszkedést fontolgat a piacon, ám egy jól működő lánc felépítéséhez rengeteg energiára és kitartásra van szükség - legalábbis ez az álláspontja Szalay Kingának a piacvezető Duna House franchise-igazgatójá nak.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=14&i=95751
Miért utazási irodákra mi szükség van?
3 hét Thai nyaralás, 2 fő részére kb. 250.000 HUF (összesen)...
Ugyanennyiért utazási irodában talán ha 10 napot tölthetsz kint...
Ugyanilyen arányok vannak, ha akár csak a horvátokig mész el...
Csak az emberek félnek attól, hogy jújj, ott majd mi lesz, találok -e megfelelő szállást stb.stb...
Én életemben egyszer fizettem be utazást, soha többé nem fogok, akárhová is megyek...
Fakultatív utak...Hát az a legnagyobb rablás...Csak azoknak valók, akik lusták lemenni a főutcára és egy helybelivel megalkudni...
Tavaly görögo.: utazási iroda: transzfer díj fejenként 8000 HUF...Na ezt egyből nem kértük. Béreltünk egy kocsit (azt is lealkudtuk jó görög módra 30%-kal és egy hétig béreltünk egy kisebb autót négyen napi 20 EUR-ért...Csak a transzfer ára többe került volna...
De Mo-n minden "szolgáltatás" gyakorlatilag arról szól, hogy hogyan dobjanak át a palánkon, ha balek vagy...Legyen az taxi, étterem, kereskedő, autószerelő, víz-gáz -villanyszerelő, ügyvéd, orvos...Mondjuk a fodrász nem, legalábbis ott nem tapasztalom, de ott 15 éve ugyanahhoz járok (hacsak az nem, hogy nekem , akinek egyre kevesebb haja van, ugyanannyit fizetek, mint az, akinek sűrű haja van:))...
az elmúlt pár évben elözönlötte az ingatlanosok hada az országot, hihetetlen pénzeket "szakítva" azoktól akik képtelenek hirdetésüket egy egy látogatottabb ingatlanportálra feltenni (általában ingyenesen!). a cikk persze reklám, de szerintem a magyar nem eslősorban "fél" az ingatlanostól, hanem a legtöbb esetben semmi szüksége rá. az ingatlanos azon kívül, hogy az ingatlan bemutatásával járó teendőket leveszi a vállunkról (feltéve ha nem lakunk abban benne), mást nem igen tud hozzátenni a dologhoz. eltekintve egy egy nevesebb hálózat közvetítőitől, akik minden eladást az évszázad üzleteként emlegetnek a leendő vevőjelölteknek. az interneten körbenézve aztán kiderül, az ő irodájuknál a legdrágább az adott ingatlan. arról nem is beszélve, hogy eladáskor első az ingatlanos. vagyis ő rögtön megkapja a pénzét, míg mi izgulhatunk, hogy a tizen/huszonakárhány milliós ingatlanunk eladásával minden rendben lesz-e, és nem szegjük a meg az ingatlanos szerződés valamelyik 4-es betűmérettel, a lap szélére írt pontját. az "ingatlanozás" tehát jelenleg szép kis summával kecsegtető üzlet, ezért is áll minden második középiskolai ének és matematika tanár ingatlanosnak.
Az eladó csak jól járhat (X)
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=14&i=95751