Topikgazda: elemes 2005. 05. 24. 11:31

Az APEH inkasszált a Humet bankszámlájáról - "nem hétköznapi" reakció Civintől  

Ugrás a cikkhez
Miután az APEH a mai napon egy a Humet számára jelentős összeget inkasszált a társaság bankszámlájáról, Civin János az alábbi, részvényeseit tájékoztató közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz:

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=54429
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 05. 29. 12:01
Köszönöm barátom.A lelket bennem is tartottad.Kívánok hosszú boldog életet neked és családodnak.És jó egészséget!
Törölt felhasználó 2005. 05. 29. 11:40
Jó Linyi,
nagyon köszönöm eddigi írásaidat, főleg az ezt megelőzőt nagyon alaposan értelmeztem. Úgy vélem a fellebbezés visszavonásának oka, a megoldás egyébként már adva van házon (adóhivatal) belül.
Törölt felhasználó 2005. 05. 27. 21:54
Hallottam a hírt valami elindult.Nem szeretném elkiabálni Uram de most úgy áll hogy isten sem menti meg a sikertől.ÜDVÖZLÖM URAM!
Törölt felhasználó 2005. 05. 27. 17:02
Előzmény: #33  zsosz
Na Civin János,
van Isten! Valami elindult - csak még azt nem lehet tudni, hogy mi? Azt azért nem hiszem, hogy az APEH szőrcsuhába öltözik, homokot szór a fejére, megostorozza a hátát és úgy fog vezekelni Előtted! Kitaláltál már nekik valami mesét, amivel méltósággal visszavonulhatnak? Ha még nem, találd ki nekik: pl. rossz külső jogi tanácsadó félreértelmezete a helyzetet, de most mi (APEH) végre kézbevettük az ügyet és majd jól rendbehozzuk a kényes helyzetet, hiszen ezért vagyunk, nem?
.
Add meg nekik a visszavonulás lehetőségét, és a fellebbezést is visszavonják!
zsosz
zsosz 2005. 05. 27. 11:34
Előzmény: #30  Törölt felhasználó
Nem hiába tépjük a szánkat (CJ-vel együtt)
végre sikerült önérzeti húrokat pengetni az APEH-nél is.Magam részéről üdvözítőnek,
hovatov ább a jelen helyzetben empatikusnak tartom az APEH pénzvisszautalását.A dná magát a köv. lépés, hogy a fellebbezést is hasonlóképpen tegye "tolatóállásba"!
Törölt felhasználó 2005. 05. 27. 10:33
Sikerülni fog a humet reorganizációja ha Civin Úr ilyen sokat kibírt.Már nem veszthet.Szerintem.
Törölt felhasználó 2005. 05. 26. 14:15
Előzmény: #28  Törölt felhasználó
Kedves Oriza,
Ha szerinted a termék csak egy a sok közül, akkor nézd meg az FDA weboldalát. A listázásban rá lehet kattintani a beadványokra, ahol a klinikai eremények vannak. Magáért beszél. Ide egy zsák pénz kell kezdésre, utána menne magától. Csak az az első zsák nem akar összejönni...
Törölt felhasználó 2005. 05. 26. 14:03
Jó Oriza,
mint a régi viccben....
....és a több hetes kivizsgálás és megfigyelés után az elmeorvos a homlokára csapott és azt mondta a páciensének: "Ember, magának nem üldözési mániája van!... magát tényleg üldözik!
Törölt felhasználó 2005. 05. 26. 10:17
Előzmény: #28  Törölt felhasználó
Oriza, szerintem ha ezeket végig kéne élned, már lehet, hogy te sem lennél igazán nyugodt és kiegyensúlyozott...
Egyébként attól még lehet jó termék, hogy itthon nem ismert vagy nincs rá kereslet. És reklámra jelenleg nem igazán van keret. Szerintem.
Törölt felhasználó 2005. 05. 26. 08:30
Nem vagyok orvos, de azt gondolom, hogy aki ilyen szinten és tartalommal levelez, ilyen reakciói vannak, ott valami pszihés probléma is lehet. Nem bántani akarom CJ-t, de ez meggyőződésem. Amúgy véleményem szerint, arról még senki sem győződött meg, hogy ez a termék annyira lenne piacképes, mint amennyire C úr mondja. Szerintem ez is csak 1 termék a sok közül. A problémák gyökere a cégnél keresendő.
Törölt felhasználó 2005. 05. 25. 15:26
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Nem tudom jó Civin, hogy milyen beosztású hivatalnok(ok) vehetik magukra a baseball-ütős felajánlásodat, de mivel ez egy nyilvános kijelentés, és valószínűleg némely jóakaród is olvashatja ezt a fórumot, lehet hogy hamarosan ki fog derülni.
Bár remélem nem lesz igazam, mert ez már a sokadik réteg hab lenne a tortán...
jancsika 2005. 05. 25. 11:28
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
Amennyiben ezt az adófolyószámlát az APEh hivatalosan kiadta , akkor tényleg nagy baj van (APEHNÉL).
Szóval méltányossági kérelmet kellett volna beadnod - tudva, hogy tuti elutasítják - mert ez megakasztja az esetleges inkasszálást.
Az APEH mentalitását valamint a bírósági gyakorlatot ismerve a PM felől kellett volna reagálnod, azaz helyezzék PM ellenőrzése alá az egész eljárást. Az APEH elnökének hiába irogatsz, nem ő a főnök.
Tbarna 2005. 05. 25. 10:13
Előzmény: #21  Törölt felhasználó
civin,
Akárhogy is nézzük, az APEh-al a komunnikáció nincs rendben.Márpedig ennélkül sehol a világon semmilyen szuper termékkel megáldott szuper cég nem fog, nem tud működni.
Most teljesen mindegy ,hogy ki a sötét.Neked nyilván volt/van egy célod. Pillanatnyilag -úgy tűnik- ettől messze vagy. Sajnálom. Komolyan.
Törölt felhasználó 2005. 05. 25. 10:07
Jó Undertaker,
az adófolyószámlánkat közzétettem a www.humet.hu-n és a www.bet.hu-n, de szerintem ennek a topicnak is ez a nyitócikke.
A hitelezők besokkolnak... és nem jutnak hozzá semmihez, azt kétszeri nyilatkozatukkal is megerősítették, hogy ennek semmi értelmét nem látják. Ami a lényeget illeti, a csődeljárás nem zárult le.
A megoldás végtelenül egyszerű... Fekete János mondta egykoron: egy gombóc, egy nyelés... Az adóhivatalnak a HUMET gombócot három év után egyszer végre le kell nyelnie. Ha kiváncsi vagy mi lesz a megoldás, várj türelmesen, vagy hívj fel(06-20-42-11-111) .
Törölt felhasználó 2005. 05. 25. 10:01
Biztos az itt forumon hozzászóloknak igaza van.De Ön szerint mi lehet a megoldás?Mert félő lehet az is hogy a hitelezők besokkolnak és visszamondják az egészet nem?Most vagy így vagy úgy de el kell dőlnie?Ha meg nem sértem mennyi az Ön APEH-tartozása?
Törölt felhasználó 2005. 05. 25. 09:59
Jó Undertaker,
félni nem félek, ugyanis aki a csődegyezségben való részvétel mellett döntött, azt a józan esze motiválta és erre utaló jel, hogy a mai postámban is van két olyan nyilatkozat, amely az egyezséghez való csatlakozáshoz kér instrukciókat. Nézd, ennek a cirkusznak úgyis csak egyféle kimenete van, a kérdés az, hogy hogyan alkuszik meg az adóhivatal a helyzettel. A HUMET vagyona szellemi termékekből (jogokból) áll össze és nem mindenhol tolvajlás az üzletcsinálás alapja.... Trust in God and keep your HUMIFULVATE powder dry...
Törölt felhasználó 2005. 05. 25. 09:53
Jó bpmcwap
meglepődnél, hogy mi minden került annak idején abba a bizonyos rózsacsokorba, amit ajánlottam, hogy fejezzenek be egy teljesen alaptalan és aljas eljárást. Én sem vagyok a magam ellensége és 23 éve vagyok önálló vállakozó, úgy a nyolcvanas évek közepén már lejöttem a falvédőről.
Én csupán csak azt szeretném, hogy azon kívül, hogy jómagam kiállok egy elfuserált, 1500 embert érintő ügyben egy - jogszerűnek mondott - eljárás ellen, felhívjam a figyelmet arra, hogy jog rendelkezett a zsidók Dunába lövöldözéséről és jogszerű volt a Nagy Imre ítélet is. A zsidókkal is alkudozott a hatalom, Nagy Imrét is próbálták meggyőzni annak idején, de úgy alakult, hogy vérfürdő lett mindkettő vége. Orbánnak és Gyurcsánynak nem kell félnie ma már az akasztástól és a zsidók kávézni járnak a korzóra. Valaki elintézte, hogy így legyen.
bpmcwap
bpmcwap 2005. 05. 25. 09:21
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
Most már bocsánat, de hulye legyek ha értem... Ha van egy cégem és egy sikeres(a leirtak alapján következtettem) termékem(ha jól értem nem is egy) akkor hogy a jó életbe lehet ilyen helyzetbe kerülni????Oké az Apeh olyan amilyen, ezt tudjuk, nem ujság, azt is tudjuk hogy milyen a mi "jogállamunk", na de könyörgöm, ez magyarország!!!Meg kell venni akit meg kell venni és kész!Ez sajnos igy lesz nálunk még nagyon, nagyon sokáig!Tisztelt Civin Úr!Egyet értek önnel, a céljaival, törekvéseivel, de valahol húzni kéne egy vonalat feltenni egy két kérdést és ugy lépni tovább... Jó termék?Sikeres lenne ha végre a termékre öszpontositana?Menny it ér ez meg magának?Esetleg ha ezt a hidat már felégette akkor fogja az egészet és vigye arrébb- bár itt magam ellen beszélek mert zakoznék rendesen...
Vagy válasszon más fegyvernemet eme kilátástalan harcban, háboruban... Bár erőssebb a láncnál a kard, van mikor egy szál rózsával éri el mit akar!Puszta kézzel vagy ésszel, az sem mindegy mivel mit ér el!
Üdvözlettel:
Törölt felhasználó 2005. 05. 25. 08:02
Tisztelt Uram!Nem tart-e attól hogy az egyre húzódó ügy miatt esetleg a hitelezők ugymond,megunják a a várakozást és visszamondják a csődegyezséget?
Törölt felhasználó 2005. 05. 24. 21:19
Jó Jancsika,
Én már bizonyítottam.
Az Egyesült Államokban, Mexikóban, Kanadában, Peruban, Lengyelországban, az Egyesült Királyságban, Kínában, Japánban, Szingapúrban, Taiwanon, Malajziában, Thaiföldön szerződéssel, ezen kívül Ausztriába, Németországba, Portugáliába, Oroszországba, Finnországba, hadd ne soroljam tovább adtam és adom el egy magyar állatorvos és csapata által felfedezett terméket, 22 millió dollárra kötöttem szerződést, biotechnológiai szoftvert és hardvert adtam el a világ második legnagyobb devizatartalékával rendelkező országba (Taivan) és első és eddig egyedüli magyarként (hadd legyek első emberként szerénytelen) engedélyeztettem egy új élelmiszer-kiegészít őt az Egyesült Államokban (bocs fiúk és lányok). Meggyógyult több száz ember, több ezernek az utolsó hónapjai lettek élhetőek, eladtunk közel hárommillió adag HUMET(TA) terméket. Az Egyesült Államokban ma 12 féle, HUMIFULVÁT tartalmú termék van forgalomban.
Tettem ezt egy fillér állami, vagy más támogatás nélkül.
Az adóimat mindig rendben fizettem, soha nem tartozott a HUMET egy fillérrel sem senkinek, főleg az adóhivatalnak nem. Ha ez rossz adópolitika, akkor tényleg nem értem a lényeget.
Csődbe kellett mennem, ahelyett, hogy befogadjak egy 163(!) milliós alaptőke-emelést 2004 áprilisban, ugyanis az adóhivatal azt mondta, hogy 260 millió forint fizetendő adóval tartozom egy revízió után. Mondta ezt úgy, hogy soha, egyetlen fillérrel sem tartoztam addig. Szóval nem fizettem, mert nem tartoztam. Fizettem volna én, ha ez ésszerű keretek között marad, mert minek vitatkozni tíz millión, húszon, ha a célhoz közelebb kerülnek a HUMET részvényesei. Ma már nincs miből, tehát nem alkuszom.
Jancsika, hadd olvassam el a válaszodat, szépen kérlek.
MINDENKINEK: KÉRLEK BENNETEKET, HOGY MARADJUNK A SZŰKEN VETT TÁRGYNÁL, A HUMETNÉL. A HUMETNEK NINCS SZÜKSÉGE MÁSOK INDULATÁRA, AMENNYI KELL, AZT ÉN BIZTOSÍTOM. MINDAZONÁLTAL KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, AMIT ÍRT.
Törölt felhasználó 2005. 05. 24. 18:49
Előzmény: #14  bpmcwap
bpmcwap: A rágalmazók egyre gyakrabban kapun jönnek be a fórumokra. Vannak proxyk nagy anonimitással, nem lehet ip alapján visszakeresni az "elkövetőt".
jancsika 2005. 05. 24. 18:04
Előzmény: #15  Törölt felhasználó
Nem bírok magammal ezért ide belepiszkítok.
Én nem értem ezt az egészet. Ennyi csű-csavar egy olyan cég körül aminek előbb bizonyítani kellene. Mindenesetre a karmesterrőll már-már a drámai hős szerepében tetszeleg és a válalat értékét, már nem is a terméke , hanem maga Civin János képviseli. Azonban még mielőtt pozítív hőssé emelném, megírom rossz adóstratégiát vállasztott. MOst már nincs visszaút, hiszen a másik oldalon (APEH) olyan emberek ülnek akik nem a saját f...-kal verik, míg Civin 5 év múlva is Civin lesz.
Szóval fizetni kellett volna, a sok-sok felleblezés helyett (amúgy drámilag ezek az írások kitűnőek, szakmailag azonban már szerényebbek). Hogy mit és kinek? Na ez a művészet, de mindenesetre a mol már megtalálta....
Törölt felhasználó 2005. 05. 24. 17:00
Előzmény: #13  pimre
PIMRE CSÓKOLTAT LŐRINCZE LAJOS!
KIS LŐRINCZE MIT TETTÉL AZÉRT HOGY A MAGYARSÁGNAK JOBB LEGYEN ?TOLLAD VÉGÉT NÉZEGETTED!VAGY CSAK FIRKÁLGATOL?!HA NEM CSAK- GYERE A CSAPATBA!AMUGY SZIMPI VAGY!
bpmcwap
bpmcwap 2005. 05. 24. 16:59
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
Mindenkinek felhivnám nyomatékosan a figyelmét mielőtt elharapoznának a dolgok, hogy az intenet nem biztositja az anonimitást!Lefordit va aki megakarja tudni, hogy xy nick alatt ki irogat, rágalmaz, bujtogat, az nagyon egyszerüen meg is tudhatja... Valamint arra is szeretném felhivni a kedves forumtársaim figyelmét, hogy mivel "jogálamban élünk" a fentebb emlitett szavaknak- lásd rágalmazás, bujtogatás-, valamint az alábbiakban megemlitettek tevékenységek: rossz hír keltése, közösség felizgatása, meg tudom is én milyen tevékenységek következményekkel járhatnak... Ezért fogalmazzatok ugy hogy ne tudjanak belekötni,mert ez még mindig magyarország...
pimre 2005. 05. 24. 16:50
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
Hunor, bekapcsolva hagytad a Caps Lockot!
Egyébként: Kimeri a vizet, de helyesen ki meri nyitni a száját (merthogy ott a kinyit szó válik el az igekötőjétől. Ugye tudod, mi az?), ezzel ellentétben a tönkretenni az egy szó. A lásd szó meg nem zs-vel van helyesen.
Törölt felhasználó 2005. 05. 24. 16:39
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
ELFMAGE A MÓDSZEREK MITSEM VÁLTOZTAK
AKI KIMERI NYITNI A SZÁJÁT MEGPRÓBÁLJÁK TÖNKRE TENNI.ESETLEG BALESET ÉRI ELBOCSÁJTJÁK A MUNKAHELYÁRŐL.A GYEREKE ESTLEG NEM TUD TOVÁBB TANULNI!PL.LÁZSD HORTHY CALÁD!
ESETLEG EGY NAGYOBB KALIBERÜ PERT RAKNAK A NYAKÁBA!
Törölt felhasználó 2005. 05. 24. 16:20
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
REMÉLEM A MINISZTEREK IS. ÖSSZE SZEDHETÜNK PÁRSZÁZEZER EMBERT!KÉPVISELŐINK ÉRTÜNK LEGYENEK NE ÖNMAGUKÉRT !!
Törölt felhasználó 2005. 05. 24. 16:12
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
MIÉRT AZ ÁLLAMNAK JOGA VAN AHHOZ,HOGY A POSTABANKBÓL "ELLOPOTT"MILLIÁRD OKAT
KÖZPÉNZEKBÖL FIZESSÉK VISSZA!!?AZOKAT MIÉRT NEM VONTÁK FELELŐSSÉGRE?AZ MIÉRT NEM SZÚRT SZEMET AZ APEH-NAK HOGY OTT MILLIÁRDOSOK LETTEK ADÓZATLANUL!KÖZPÉNZE KBŐL VISSZAFIZETETT MILLIÁRDOK,MOST IGEN JÓL JÖNNE AZ ÜRES ÁLLAMKASSZÁBA.MEDDIG TŰR A MAGYAR!
RABSZOLGÁK VAGYUNK SAJÁT HAZÁNKBAN!
MINISZTER EINK A KÜLFÖLDI NAGYTÖKE HELYTARTÓI!
HAJRÁ CIVIN ÚR!
Törölt felhasználó 2005. 05. 24. 15:34
Chipman,
szerinted ki (milyen beosztású hivatalnok) veszi magára a baseballütőt?
Törölt felhasználó 2005. 05. 24. 14:34
Előzmény: #7  bpmcwap
Tényleg átment már a dolog tragikomikusba. :) Bár - még ha így is gondolnám - nem hinném, hogy jó ötlet a médiába holmi bézbólütőkkel példálódzni...
Megne vettetett és egyetértek vele, de ha valamelyik nagyokos majd jól feljelenti még emiatt is...
bpmcwap: Én még 80 Ft-on vettem a részvényeket és azóta sem adtam el.
bpmcwap
bpmcwap 2005. 05. 24. 12:38
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
mi lenne ha megelőlegeznénk a humet sikereit és feltolnánk az árfolyamot60-80 forintra, vagy legalábbis az alatt nem adnánk el, a többit meg megoldja civin ur a nagyobb részvényeseivel, hogy ők se adjanak el az alatt a szint alatt, ezzel prezentálva a humet erejét??? Persze ezen mindenki jól járna akinek most van a papirból, de ha ügyesen csinálja valaki akkor mire lemenne addigra nem lenne érdemes eladni az emlitett szint alatt... Kalkulájja tovább egy tőzsdeguru, én mindenre nyitott vagyok...
Törölt felhasználó 2005. 05. 24. 12:13
Csak kedves fórumtársak egy utolsó kérdés.Ki mit mond mi lehet ennek a vége?Válaszotokat előre is köszi.
Törölt felhasználó 2005. 05. 24. 12:11
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Mert a humet jelentős pénzeket igényel vissza.
Ugyanis amit gyárt az 5%-os áfakörös az alapanyagok meg 25%-os áfával (energia meg 15%-sal) adózik.
Azaz jó Civin vadul igényli vissza a pénzt (de legalábbis kevesebb szja-t, járulékokat fizet) ez meg nem megengedhető hogy a "pógár" nem fizet, még akkor sem ha joga van hozzá...
Törölt felhasználó 2005. 05. 24. 12:07
Előzmény: #2  elemes
Ez így van.
Sokat ugrál meg még a száját is ki meri nyitni, s nem birka módra bégetve tűri a sáphivatal tevékenységét...
Per sze nincsenek ehhez hozzászokva hiszen az elmúlt 40 év ávós módszereinek nyoma most is ott van az emberek lelkén.
Törölt felhasználó 2005. 05. 24. 12:04
De miért?Csak van oka.Miért nem az econet,phylaxia?Miér t a humet?
elemes
elemes 2005. 05. 24. 11:55
Előzmény: #1  portfolio
Néha tényleg az az érzésem van, mintha szándékosan ki akarnák csinálni Civint.

Topik gazda

elemes
elemes
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek