felment forgalommal 2 napja, erre ma engedik leszórni picsányi pakkokkal. elmehetnek a búsba ezek is, hova a faszomba adják már? ez nem valami lufipapír azért
Nekem Wallis és Opus rv. tulajnak már csak egy esélyem maradt arra , hogy a pénzem visszajöjjön , ne adja az ég plusszban legyen a számlám, ha a koronavírust az Opus fogja gyártani Európának , az oltóanyagot pedig Wallis-os BMW-k fogják kiszállítani . Amúgy kapufa.
Ok. Szerintem meg van indok. Nyerők realizálása (mármint a külpiacokon pl), biztos, ami biztos. Ez is egy üzleti indok, meg az is, hogy számos olyan cég van, amelynél konkrét bevételkiesést jelent, vagy fog jelenteni a járvány, így a realizálás racionális ebben a szituban. Szerintem a piacok esnek, de még nem pánikszerűen, szemben egyes, közvetlenül érintett papírokkal. Béke!
Jelenleg alapvetően kivárás van, ”miért vegyek felfelé, ha kaphatom kevesebbért is” játék folyik. Tegnap 86 ig esett le, de rögtön lett is forgalom meg emelkedés is. Nemcsak az AW nél tapasztalható mindez. Szerintem, amikor kicsit enyhül majd a "hapci" pánik, akkor nőni fog a kockázati hajlandóság is.
Nem, nem szoktam. Ja, mégis! Talán más fogalmaink vannak a pánikról. Én full tőkével ültem a BÉT-en szeptember 11.-én. Na, az pánik volt. Ennyi. A DAX 2019-ben 10500-ról emelkedett 13000 fölé, majd 10k alatt elkezdek aggódni... Az USA piacokat meg inkább hagyjuk. Ez most eddig egy közepes korrekciónak sem felel meg. Szokott lefelé is lenni, nem csak felfelé... Egyébként én meg a Wallisról írtam a besz@ratást, és nem a világmindenséggel foglalkoztam, mert ugye itt kicsit egyedi a szitu, hiszen a 86-tal visszaadta a teljes emelkedést. Ettől még lehet 70, 50 is, de max a pánik rohamot kapóktól.
AutoWallis Nyrt+topic