Kicsi csikó! Vegyél vissza ebből a bukózásból!!!!! Eddig normálisan beszéltem veled viszont elvárható! Beírtam hogy saját érdekemben eladtam mert tudom hogy átbaszások esetén bedurvulok! A legkedvezőbb esetben kivezettek volna!
Szerintem meg te miutan nem voltal ott, marhara ne itelkezz es ne is allits vagy feltetelezz valotlant. En ott voltam 2 masik altalam ismert kisbufivel egyutt. Biztosithatlak, hogy egyikunk sem evett pogacsat sot azt is kedvesen visszautasitottuk amikor a kgy elott fel oraval beinvitaltak fogyasztani. Nalad valamiert nagyon beakadt ez a pogacsa tema. Tovabbi teny, hogy a kisbefektetoket kb 6-an kepviseltuk. A hangulatrol annyit, (amirol szinten nem tudom, honnan veszed az informaciokat )hogy voltak temak ahol egyaltalan nem volt barati a hangulat es keresztbe mosolygos megbegyaltalan nem volt. Csak erzekeltetesul, hogy a levezeto ugyved tobbszor raszolt az egyik kisbefektetore, hogy ne szakitsa felbe x.y.-t, mikozben a beszamolorol beszel. A tebesz kepviseloje is hatarozottan belekerdezett es voltak kgy pontok amikben kimondottan hatarozott velemenye volt, ami kozel sem egyezett az igazgatosag velemenyevel l, amit nem eppen barati hangnemben ( am teljesen kulturaltan ), kozolt a jelenlevokkel. Szoval messze volt a hangulat az altalad gondolttol, szegyelni meg vegkep nem kell magunkat!
AutoWallis Nyrt.