:-) Két szatyrot:-) Egyébként be is fejeztem itt pályafutásom mert nem etetem tovább pogácsával a nagyérdeműt:-) Már elég régen átcsoportosítottam erőim javát máshová. Azt mondták, hogy ez az év nagyon szép lesz. Dinamikus organikus növekedés lesz meg minden (talán pogácsa is:-)
Szoval akkor ures tescos szatyrot (tojasok nelkul)vittel ami tavozaskor tele volt pakolva pogacsaval:-) Tuti minuszos lesz az elso feleves eredmeny:-) tulkoltekeztek.
Neked tényleg ez a fontos!? Nem tudsz lekattani a témáról? Normális vagy Margit??? Hányásra ették magukat a pogival? és még üditőt is ittak rá? Te most komolyan azokat baxtatod akik vették a fáradtságot és elmentek a kgy-re(esetleg még pogiztak is) 6 embernek volt fontos... és ez nem azokat minősíti akik elmentek hanem azokat akik itt nagy hangon anyáznak de arra már nem elég bátrak és/vagy szimplán csak lusták, hogy személyesen is hangot adjanak a véleményüknek. Emeld fel a segged és menj el a kgy-re . Utána esetleg lenne jogod kritizálni azokat is akik akár arra is vetemedtek, hogy bekapjanak egy pogit és nem kérdeznek semmit sem. Őszintén bevallom, hogy nem foglalkozom azzal más emberek mit csinálnak ezért azt sem figyelem, hogy ki jár rá a pogira. Mert pont lexarom! Többet nem megyek kgy-re, jövőre mehetsz és pogácsázhatsz és kérdezhetsz is! Most szóltak, hogy mintha nem is lett volna pogi csak süti. Most mi lesz az elméleteddel!? :-)
Kb másfél év múlva az lesz(így tippelném) . Beszéltek róla a kgy-n de nem mondtak időpontot. Jut eszembe, hogy Wallis Kerepesről is volt szó amit Müllner úr Opel Wallisnak nevezett.... és mintha arról beszélt volna(ha jól értettem), hogy annak bevétele elenyésző az összforgalomhoz képest.Ez azért nagyon furcsa mert már 2016-ban több mint 6 milliárdos forgalma volt ami azóta minimum 40-50%-al emelkedett. Joautok.hu is az autolicit is szóba került és azok bizony most veszteségesek és csak akkor hozzák be a nyrt-be ha már nyereséget termelnek.
A részvényeseknek csak töredéke ír ide így nem meglepő ha a maradék három emberből senki sem nyilatkozik. Egy résztvevő "nevében" pedig én írok:-) De abból a három emberből is volt olyan aki minimum kettőt is kérdezett. Székely úr egyébként teljesen normális volt(és megszeppent:-) próbált válaszolni a kérdésekre ha éppen adtam neki rá időt és ha jogász úr nem vetett véget "csevejünknek" :-) Mikor angolosan próbáltunk távozni akkor még meg is köszönte a részvételt. Én nem köszöntem volna meg magamnak az biztos:-) Félreértés ne essék ettől még nem fogom piedesztálra emelni mert bűne bizony számtalan! :-) A pogácsázási statisztikáról annyit tudok mondani(ha már ilyen fontos kérdés lett:-) , hogy mi hárman nem nyúltunk semmihez (emlékeim szerint) mivel van bennünk tartás! :-) Viszont azon három emberből akik esetleg a pogácsázás bűnébe eshettek egy ember egészen biztosan kérdezett tehát még az is előfordulhat, hogy azon emberek számossága aki pogácsázott és nem kérdezett az bizony pontosan nulla volt:-)
Aki ott volt, az beszolt, illetve hangot adott a nemtetszesenek, kozulunk senki nem igert tojasdobalast es fizikai tetlegesseget. Nem is sokra mentunk volna vele! Mutasd meg az ellenkezojet! Vagy mi volt az elvaras??
AutoWallis Nyrt.