"Aztán ott vannak a ma sem működő honlapokért átadott részvények..." . Azért az is érdekes azonkívül, hogy nem hozták nyilvánosságra mennyit fizettek a honlapokért(éljen a transzparens működésük),hogy be sem kerültek a Nyrt. - be. Csak azt tudnám, minek fizetnek részvényekkel, ha utána nem teszik be a közösbe? . U.i.: a már tegnap leírtak alapján én is írtam az MNB-nek. Minél többen írunk, annál nagyobb esélye van egy vizsgálat indításának, szvsz.
Amennyiben Székely úr válaszolna(vsz nem fog) akkor azzal az ócska és egyben átlátszó kifigással élne, hogy ezek csak előzetes számok voltak. Ez viszont több pontos is sántítana, ráadásul nem kicsit. Székely úr is az "előzetes" számok alapján jelentette ki hatalmas magabiztossággal, hogy minden hülye láthatja milyen dinamikusan nőnek a cég bevételei és ami a legfontosabb, hogy ezeket a számokat nem kötelező nyilvánosságra hozni. Egy tőzsdei cég befektetési igazgatójának illene tudnia, hogy amit mond annak súlya és egyben következményei is vannak. Nem csak a cég befektetőinek okozott kárt de elvileg még saját cégének is(néhány "rosszindulató" ember szerint ez talán nem biztos:-)
A wallis kamuzott az eredménnyel, de a manipulációt Ádámosi követhette el vagy a brókercsapata. Lehet hogy csak forgalom növeléssel volt megbízva, csak vérszemet kapott. Felhúzta ezerrel majd rommá shortolta. Aztán ott vannak a ma sem működő honlapokért átadott részvények...
Tegnap nem voltam sokat gépközelben, szóval bocs, ha volt már: https://forbes.hu/uzlet/uj-kozossegi-automegoszto-indul-drivenow-sharenow-bmw-car-sharing-autowallis-veres-tibor/
AutoWallis Nyrt.