A car sharing és az autőbérlés az messze nem ugyanaz. Jellemzően autót azok a turisták bérelnek akik több időt töltenek az országban és nem csak a városban szeretnének mozogni. Én is így szoktam cselekedni :-) Szerintem jelenleg tökéletes válaztás hogy csak kb ötöde az elektromos autó a leendő flottában mert az elektromos autóknak azért bőven vannak még korlátai Vetélytársak... még bőven van hely a piacon és még jó időben léptek. Más hasonló nagyságú városban ennél sokkal több ilyen autó van. Plusz pénz lesz belőle ha behozzák a cégbe de természetesen nem milliárdos nyereségben kell gondolkodni. A bevételt milliárdos nagysegrenddel dobná meg. 240 autó... lehet számolni. Akik elindítják ezt az üzletet azok felmérték a piaci lehetőségeket és nem hülyék.
Senki nem meri venni, mert nem tudjuk, mikor tér vissza a pufferelő barátunk negyedmillió darabbal. Ezért volt genyóság ez a lenyomás-shortolás, mert odalett a bizalom.
Kell cselekedni is, nem csak egész nap dumálni a fórumon. Azért nem mindenki haverja mindenkinek. Csak a fórumból 3 bejelentés már el van küldve, azért ezzel már foglalkozniuk kell.
AutoWallis Nyrt.