akkor megint jol tippeltem. Holnap 130 ala megyunk, 128-129 lesz a zaro. Ha "jo" nap lesz, akkor megnezzuk a 125-ot. Az mar asszem nem kerdes, hogy megyunk 11x-ig. apr30-ig van meg ket het, az pont kijon.
nem a korrekcióval van a baj hanem, hogy a cég teljesen eszetlenül öntötte, 1 hét alatt lekúrták az árfolyamot azok nem csak spekák voltak mert akkor már visszahúzták volna ehelyett ahányszor megindult volna leöntötték állandóan könyvön kívüli pakkokkal pedig brutál vételi erő volt, emellett végig hazudtak a 2018as jelentésről, ez a papír és cég 2019 legnagyobb szégyene, értem én, hogy a hagyományos autóipar hanyatlik de erre nem az a megoldás, hogy leraboljuk a kisbüfiket hazugságokkal, inkább újítani kéne Teslaval szerződést kötni stb
az 117ft-nal van tegnap szamolgattam a korrekcios es fordulos fibo szinteket ott kb 119ft-jott ki es az volt az utolso celarfolyam az elozo ketton mar tulszaladt. Szoval barmikor fordulhat ezekrol a szintekrol,persze ha engedik mert egy iranyitott mutyi van itt.
AutoWallis Nyrt.