Azt mondtad, hogy ne számolgassak az előzetesen közzétett számokkal mert azok még változhatnak. Megkérdeztem, hogy lefelé vagy felfelé :-) A 70, 2 milliárdos bevétel nem kicsit változott lefelé. Megkérdezhetnéd Székely úrtól, hogy vegyünk-e nekik még egy számológépet :-) De nagyon szívesen beíratjuk őket harmadikosnak az általános iskolába :-)
bizony, és BUBU ábrája is amin a csökkenő csatorna van azt mutatja, hogy annak az aljáról most pattannia kell... nekem éves szinten benne van a 200 továbbra is, de most nem tudom hogy sírjak vagy nevessek azon, hogy jelen pillanatban az EST média nyerőből tartom el ezt a bukót...
Vissza kellene emelkedni 155ft koruli szintre.Igaz mar ezt mondjuk egy ideje de mivel mar lassan mindenkinek negativ lesz a hangulata igy ki tudja mikor jon a fordulat. Lehet akkor amikor mar az utolso longos is feladja es erre megy ki a jatek.
A kulcsszó a kapitalizáció :) Ha én nyitok egy NYRT-t 10 db részvénnyel, és 1.000 forint darabja, akkor is csak 10.000 Ft a kapitalizáció pedig az árfolyam 7szerese a Wallisnak... ezért semmitmondó az ilyen jellegű összehasonlítás.
AutoWallis Nyrt.