Kozkivanatra,ha mar ilyen sokan megjelentek itt a szektabol.Az a bizonyos nevertek valtoztatas es a meglopott kisreszvenyesek.Mikor egyik reggel felkeltek es a reszvenyeik eltuntek a szamlarol,vagyis pontosan 10 szer kevesebb mennyisegben voltak elerhetoek.
Most látom mi robbant ki itt miattam. Sorry, egyáltalán nem volt szándékomban és szurkolok mindenkinek itt is, hogy kiolvadjon és sokat keressen. Ettől függetlenül én feelt marslakoval egy kalapba teszem...hajrá wallis!
LouisL441ma, 15:51előzmény: #36227 BCS!#36293Kedves! Javaslom tanulmányozd előbb alaposan az Econet- Est Média storyt... (Ez egy tényfeltáró siker könyvet megér...) Idestova 20év... Azt kondolom rávilágítana a Béten elkövetett eddigi minden kibocsátók általi trükkre... A "főni" valszínű a Bét történetének legdörzsöltebb svindlere. Jajj, de ne legyen igazam! Hiszen ő valószúnű csak egy magát valójában mindenható, ballibsi jogásznak képzelő, minden rendszert meglovagoló hamis gyökereire hivatkozó vájárnak induló gigerli; Életében 1 nyereséges évet nem produkált a cégeivel, viszont ott és úgy verte át idestova a Béten 20 éve a kisbüfiket ahol és ahogyan csak tudta. Az ős Est Médiások 40-50 000 Ft- os árfolyamnál lennének a befektetetett pénzüknél, köszönhetően a sajátos splitjeinek; Ha névértéket csökkentett, akkor mindeniken tizedelte a részvényeit, viszont amikor névértéket emelt, akkor elfelejtett 10x több részvényt a számlájukra írni... Aztán kiderült, hogy a csődegyezséget valójában roppant nehéz, kétfordulós egyeztetéssel valójában önmagával kötötte, sok tízmillió részvényt nyomtatva magának 78 filléren, amit azóta is valószínű ránk szórt, illetve a haldokló Vajnának adott... Jajj, de ne legyen igazam. Az EST megmentéséért kb. anno 3 milliárdot kölcsönzött a cégének 10 % éves kamatra, de kedves !!! MNB!!!..., volt e valójában pénzmozgás ami alapján BCS magának részvényeket nyomdázott vagy sem, amivel most valószínű jó ideje ismét a zöldfülűeket tömi, és talán abból világ körül utazgat, ez itt a kérdés, ÉS NEM IS KICSI...
Marsi megnyilvánulásait a helyén kell kezelni. A közönségnek játszik.....és nagyon élvezi! :-) Ráadásul kb 80% -ban tökéletesen tisztában van azzal, hogy hülyeségeket beszél. Legalábbis remélem :-)
Igazad van, de eskü nem azért írtam mert előtte hívtak hogy balhe van a gangon ;) Részemről továbbra is szurkolok nektek és nincs harag vagy ellenerzes. Na jó, marsinak annyira nem szurkolok mert elszedulok tőle annyiszor fordul át :) Holnap áruld el majd az új nevet, ha addig nem lesz bejelentés :))
Te csak poénnak szántad de azért csak becsatlakoztál a "buliba" . Szerintem nem túl elegáns, hogy négyen-öten megjelentek(véletlenül egyszerre) és nekiestek egynek. Azért szólítottalak meg téged mert a többi versenyzővel inkább nem szeretnék beszédbe elegyedni :-)) Egyébként hallottad mi lesz az EST új neve? Ezt majd csak holnap :-)
Senki nem kopkodte az estet ma sem en hoztam fel ide a temat sot elotte sem volt ilyen. BCS-rol irtam a velemenyem tartom mar a kezdetektol ja 170ft-nal is mondtak,hogy erdemes beszallni igaz nem te voltal.
79-en is szóltam hogy vegyél,nem vettél!! Most vettél 80 forinton?? Engem nem zavar ha köpköditek az estet,a köpködéssel meg a negatív mantrával pénzt kerestek. Béke van gyerekek,sok nyerőt minden Wallis részvényesnek,a beragadtaknak meg kitartást!!
"Louis" írása nagyon tanulságos pedig,de ahogy gondolod.És igen,van itt a fórumon legalább 4 ember aki szerintem BCS körének a tagja,és aki a betámadott,hogy milyen alapon merted lesimlizni BCS-t,nos ő az egyik közülük szvsz.Nagy lehet a baj,ha már ide is átjönnek kampányolni a továbbra is nagytulaj,tevékenység,árbevétel nélküli cégükért... . Wallisra kitérve,nem teljesen értem a türelmetleneket.Oké,hogy a csúcsról sokat esett az árfolyam,de csak az türelmetlen szerintem aki spekára vette,azoknak most lehet pár hétnél többet kell várniuk,van ilyen,meg még lesz is.
Nem adtam! és nem is adom mert tudom hogy komoly érték ez a cég és a papír, nyár végére 7-800ftra várom a papírt majd ott eladom ha nem lesz akkor újabb split:-))
Hagyjuk már ezt a Vajna témát Nostre!!Köze nem volt itt semmihez az öregnek... Majd írok neked ha előzzük a Wallist,te meg csak várjad nyugodtan 50re az Estet!!
AutoWallis Nyrt.