Ha folytatódik az árfolyam lemorzsolódása és a hónap végéig nem lesz érzékelhető irányváltás, gondoskodjon mindenki, a nyerőjét ne veszítse, ill veszteséget minimalizálja. Ne kelljen többeknek opi fórumban vázolt kellemetlen döntési helyzetbe kerülnie! A kivárás nem minden esetben kifizetődő. Ott elbaltázta a management a történéseket, a kommunikácót. Az okos másik hibájából tanul.
Persze,ha akarjak de ahhoz valami mas kell a bux index hir keves,viszont egy szerenyebb emelkedes benne lehet.Ott viszont a 185ft eleg eros ellenallas egy atlagos forgalommal azt nem viszi at.
Azért van,akit érdekel..Én pl. életemben nem olvastam ennyi gazdasági hírt,mint mióta kereskedem. Egy idő után kialakul egy kép bennem az adott cégről, mivel nem csak az árfolyamgrafikont figyelem. Tegnap pl. hévvel 2 x is elmentem 2 Wallis szalon mellett..majdnem be is mentem körülnézni. Az is egy infó a cégről, hogyan dolgoznak,milyen benyomást adnak a vásárlóknak.Vagy mikor bementem anno az Egishez, Mtelekomhoz osztalékkifizetési papírjaimért, hogy figyeltem hogyan bánnak velem.
Mostanság a “befektetőket”. nem érdekli egy cég értéke. Ha egy részvény megindul megyünk oda. Vagy beragadunk, vagy akár duplázhatunk is. Mindez néhány map. Aztán lessük a következő vonatot. Azt is látni ha valami nagyon száguld, mások esnek. Féltem is mikor füge volt ML papírokban, h mi lesz velünk ha ezek limittel mennek majd fel. Szerencsére nem így történt. Így nap végén tudtam venni. Wallis mellé.
AutoWallis Nyrt.