Valóban még nem egyértelmű a fordulat a délután miatt. Ezt a grafikont is elmentettem, majd figyelem. Köszi! És a többit is, amiket nap közben teszel be!
Példa emelkedő trendbenAmikor a lehetséges célárat keressük, akkor pont fordítva járunk el, mint amikor a korrekciós szinteket vizsgáljuk. Itt az eszközt a legutolsó csúcstól húzzuk lefelé a völgyhöz – ahonnan a fordulat feltételezhető.Célár szintek lehetnek: 100.0%, 138.,%, 161.8%, 261.8%
Ezt sosem értettem, nyilván mindenki aki veszi, keresni akar rajta. :) Teljesen milyen méretű pakkal teszi azt. Csak ezek a nagy pakkok, ha nem emelkedik az árfolyam gyorsan eladói oldalon jelennek meg, minimalizálva a veszteséget, amit a spekuláció nem várt hatása eredményezne.
Hasonloan latom. Alattaad levo kollegaval is egyet ertek. Egy dolog akaszt ki, hogy ez nincs investingen. Talaltam valami .at-s oldalt, ahol bollit rsi-t legalabb be tudom allitani, talan macd is van, de nem talalom az oldalt. Metwolf rajzolt savot. Na azt kellene elhagyni, 190 folott zarni, aztan johet a 207ft. Jovo pentek marcius 1. Addigra sav fole varom, aztan lehet egy hullam lesz uj csucs fele.
Velemenyem szerint meg csak a jatszma elejen tartunk,lesznek meg itt erdekes dolgok,igaz eddig sem unatkoztunk. Szerintem 200ft felett inditanak majd egy brutal emelkedesi hullamot,egeszen 330ft-ig ez a kovetkezo fibo szint az elozo csucs 266ft-utan. Ez csak egy tipp semmi mas es Marciusban varom.
Egyet értek, kiváló nap volt, én ezt vártam. Igy, hogy a brokik napon belül jól laktak, van esély a holnapi ismétlésre. A záró környéki 200k pakkok viszont érdekesek... Ha broki vette, azon holnap keresni akar. Ha valaki más (át)vette hosszú távra, az is jó jel a jövőre nézve. Holnap/péntek a mai záró felett lesz.
A nagy vevő ha megkapta a pakkját, talán lépünk egy szintet. Volt még 260k vételen, az is feljebb lépett valamiért, az nem kapta meg. Lehet csak brokik? Reggel is lehetett volna, aztán up. Meg így több részletben mi értelme..
Kivancsi leszek a holnapi napra azert jo lenne megtartani a 170ft feletti szintet es tovabb lepni. Meglatjuk mi lesz a forgatokonyv ilyen porgos es valtozekony nap utan.
AutoWallis Nyrt.