7% is szep de volt ez limit kozelbe. Azt hittem nem latok jol amikor leontottek. Tegnap nem volt, ma sem, majdnem limit, leszall a nyugalom es a semmibol fel ora alatt szetcseszik az egeszet.. ez igy nem valami szimpatikus, hogy barmikor a semmibol elkezdodik.
Igen ez itt most a kerdes,hogy milyen mennyisegeket szornak meg ki es azokat milyen arfolyamon szeretnek. Brutal modon megindult ma is csak ezek a pakkok megfogtak az emelkedest. Igen a 7% up is szep teljesitmeny viszont van hova visszaemelkedni.
Hát nem tudom, a részvényszórótól függ minden. Amíg így öntögetik esélytelen a tartós emelkedés. Plusz a bolli is elkezd zárulni előbb-utóbb, lesznek problémák. Ma megint volt 4 milliós forgalom amibe jól beleadtak, nem szép. Szerintem 180 alá nem jött volna le, ott kezdték el önteni mint a bolondok.
Egyebkent sokan rosszul ertelmezik a nevem de jogosan,mivel tobbfele modon lehet ertelmezni.Igaz a ketto egyuttes hatasa meg jobb. angol-feel=érez.... ez az eredeti opcio az elkepzeles ez volt amikor regisztraltam. viszont lehet ugyis ertelmezni,hogy pl irany- feeeel:-)
Jo lenne tudni a forgatokonyvet :-) es a kovetkezo bejelenteseket,hireket :-) Bux index az mar kb 90%-ban varhato,kesobb premium kategoria es Cece index ez mind pozitivan fog hatni az arfolyamra. Eseteleges akviziciok es egyeb hirek meg fokozzak majd az emelkedest szvsz.
Naposon meg lehet ebbol egy csesze is kialakuloban es akkor 160ft-266ft alj-csucs szoval kb 100ft+ a nyakvonaltol 366ft celarfolyam. Persze ez is csak egy feltetelezes most kb a fele van keszen.
AutoWallis Nyrt.